ALT DE LA IMAGEN

Scarlet Witch

Avengers värityskuvia

Scarlet Witch

Scarlet Witch

Scarlet Witch väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Wanda Maximoff, Scarlet Witch on tytär Magneto in X-Men sarjakuvia ilmestyi X-Men, mutta myös näkyä Avengers, on kaksoissisar Quicksilver. Wanda Pietro kutsui Iron Man liittyä Avengers. Hän lukitsee läheisiä ystäviä Hawkeye. Vuosia myöhemmin, tavata osa sen historiaa, Wanda ja Pietro uskoneet aika Robert Frank, alias Whizer oli hänen isänsä, Frank ja Wanda ja Pietro kutsuttiin. Mutta sitten Django tunsi heistä ja tiesi, että hän ei ollut kuollut, koska hän ajatteli. Django kuoli säästö Purppuranoita Chton yhteisöä, joka oli hallussaan, ja jopa pidetään niiden nimet Wanda ja Pietro molemmat ottivat sukunimi "Maximoff" hänen kunniakseen.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 1871 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 7 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Scarlet Witch
Väritys Sivu Scarlet Witch

Jälkeen traagisen kuoleman hänen tyttärensä, Anya, tulipalo aiheuttama anti-mutantti mob, mutantti Magneto, hän käytti voimiaan ja tuhosi kaikki kansa ennen kauhuissaan katseen hänen vaimonsa, Magda. Magda pakeni miehensä pienen kansakunnan Transia Balkanin Vuoria, on raskaana kaksoset. Magda synnytti vuonna Wundagore Mountain, "linnoitus Kehittäjä," kaksoset, Wanda ja Pietro. Tämä päivä pudonnut jumala tunnetaan nimellä Vanha Chton infuusiona vastasyntyneelle Wanda, suuri maaginen potentiaali. Magda kuoli synnytyksen jälkeen.

Katsotaanpa maali Scarlet Witch väritys sivu Pidätkö Avengers väritys sivut? Tämä on kuva Scarlet Witch väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Scarlet Witch väritys sivu Avengers. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Scarlet Witch väritys sivu on Suomi ja liittyy Avengers. Meidän piirustus Scarlet Witch on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Avengers että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Scarlet Witch sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Avengers eniten maalatut sivut

Visio
7
7 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä supersankari sikisi Ultron, tärkein vihollinen Avengers. Alunperin tämä bio-droidi tarkoitus olla erittäin hienostunut tapa majoittaa Ultron- tietoisuutta ja kohdata Avengers. Elokuvassa The Avengers: ikä Ultron, alkuperäisen tietoisuus Jarvis, joka hankkii omaan kokonaisuus on toteutettu, ja tulee tietoiseksi olla järki ja ihmisen tunteita, sekä uskomaton supervoimia.

Purkki
6
6 / 10 - 13 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kun tiedemies Bruce Banner suuttuu, teho Hulk taukoja. Yksi upeimmista kohtaukset Avengers: Age of Ultron on, kun Hulk on riistäytynyt käsistä ja Tony Stark on lopetettava tehokkaampi versio hänen aseensa Iron Man, Hulk on kutsunut Buster. Silti vahvuus Hulk on niin kohtuuton, että vaikka tämä voimakas panssari voi olla sitä.

Ultron
4
4 / 10 - 6 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä muotokuva kuuluu Android Ultron, robotin tekoäly luoma Tony Stark ja Bruce Banner vahingossa. Koska se luotiin suojelemaan maailman mielestä pitäisi sammuttaa ihmiskunta koska ne ovat syynä kaikkiin ongelmiin. Tässä kuvassa näkyy häikäisyä in kuva, voit väri kuin haluat. Se on konna, joka näkyy Avengers: Age of Ultron.