ALT DE LA IMAGEN

Black Widow (Avengers)

Avengers värityskuvia

Black Widow (Avengers)

Black Widow (Avengers)

Black Widow (Avengers) väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Black Widow on sarjakuva hahmo, joka kuuluu Marvel Comics ja on yksi Avengers. Tämä on venäläinen vakooja. Natasha Romanov on luonteeltaan Black Widow keskuudessa sankareita Avengers. Natasha on jälkeläinen venäläisen tsaarit. Black Widow alkoi vakooja heitä vastaan, mutta jäsen Avengers kääntyi ja lähti tulemaan ryhmänjohtaja.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 1741 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 9.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 5 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Black Widow (Avengers)
Väritys Sivu Black Widow (Avengers)

Black Widow on yksi supersankareita erityistä osaamista Avengers. Se on urheilija ja voimistelija, asiantuntija taistelulajeissa ja aseiden asiantuntija. Vuonna sarjakuvat merkin käyttää tekniikkaa käyttäviin laitteisiin, mutta elokuvissa käyttää vain hänen ruumiinsa aseena. Natasha Romanova Black Widow on vaarallisin vakooja maailmassa. Natasha on asiantuntija taistelulajeissa, kuten karate, judo, aikido, savate, nyrkkeily, ja eri tyylejä kung fu.

Katsotaanpa maali Black Widow (Avengers) väritys sivu Pidätkö Avengers väritys sivut? Tämä on kuva Black Widow (Avengers) väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Black Widow (Avengers) väritys sivu Avengers. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Black Widow (Avengers) väritys sivu on Suomi ja liittyy Avengers. Meidän piirustus Black Widow (Avengers) on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Avengers että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Black Widow (Avengers) sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Avengers eniten maalatut sivut

Visio
7
7 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä supersankari sikisi Ultron, tärkein vihollinen Avengers. Alunperin tämä bio-droidi tarkoitus olla erittäin hienostunut tapa majoittaa Ultron- tietoisuutta ja kohdata Avengers. Elokuvassa The Avengers: ikä Ultron, alkuperäisen tietoisuus Jarvis, joka hankkii omaan kokonaisuus on toteutettu, ja tulee tietoiseksi olla järki ja ihmisen tunteita, sekä uskomaton supervoimia.

Purkki
6
6 / 10 - 13 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kun tiedemies Bruce Banner suuttuu, teho Hulk taukoja. Yksi upeimmista kohtaukset Avengers: Age of Ultron on, kun Hulk on riistäytynyt käsistä ja Tony Stark on lopetettava tehokkaampi versio hänen aseensa Iron Man, Hulk on kutsunut Buster. Silti vahvuus Hulk on niin kohtuuton, että vaikka tämä voimakas panssari voi olla sitä.

Ultron
4
4 / 10 - 6 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä muotokuva kuuluu Android Ultron, robotin tekoäly luoma Tony Stark ja Bruce Banner vahingossa. Koska se luotiin suojelemaan maailman mielestä pitäisi sammuttaa ihmiskunta koska ne ovat syynä kaikkiin ongelmiin. Tässä kuvassa näkyy häikäisyä in kuva, voit väri kuin haluat. Se on konna, joka näkyy Avengers: Age of Ultron.