ALT DE LA IMAGEN

Purkki

Avengers värityskuvia

Purkki

Purkki

Purkki väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kun tiedemies Bruce Banner suuttuu, teho Hulk taukoja. Yksi upeimmista kohtaukset Avengers: Age of Ultron on, kun Hulk on riistäytynyt käsistä ja Tony Stark on lopetettava tehokkaampi versio hänen aseensa Iron Man, Hulk on kutsunut Buster. Silti vahvuus Hulk on niin kohtuuton, että vaikka tämä voimakas panssari voi olla sitä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 2560 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 13 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Purkki
Väritys Sivu Purkki

Hulk syntyi vahingossa, kun tiedemies Bruce Banner työskenteli kokeissa gammasäteilyn. Avengers Liittyi hänen tieteellistä työtä, mutta myös taistella Hulk.

Katsotaanpa maali Purkki väritys sivu Pidätkö Avengers väritys sivut? Tämä on kuva Purkki väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Purkki väritys sivu Avengers. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Purkki väritys sivu on Suomi ja liittyy Avengers. Meidän piirustus Purkki on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Avengers että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Purkki sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Avengers eniten maalatut sivut

Visio
7
7 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä supersankari sikisi Ultron, tärkein vihollinen Avengers. Alunperin tämä bio-droidi tarkoitus olla erittäin hienostunut tapa majoittaa Ultron- tietoisuutta ja kohdata Avengers. Elokuvassa The Avengers: ikä Ultron, alkuperäisen tietoisuus Jarvis, joka hankkii omaan kokonaisuus on toteutettu, ja tulee tietoiseksi olla järki ja ihmisen tunteita, sekä uskomaton supervoimia.

Ultron
4
4 / 10 - 6 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä muotokuva kuuluu Android Ultron, robotin tekoäly luoma Tony Stark ja Bruce Banner vahingossa. Koska se luotiin suojelemaan maailman mielestä pitäisi sammuttaa ihmiskunta koska ne ovat syynä kaikkiin ongelmiin. Tässä kuvassa näkyy häikäisyä in kuva, voit väri kuin haluat. Se on konna, joka näkyy Avengers: Age of Ultron.

Kapteeni Amerikka on Age of Ultron
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Se on fiktiivinen hahmo Marvel tehtaalta. Hän on päähenkilö sarjakuvasarjan, perustettiin vuonna 1941, kuukausia ennen Yhdysvaltain tuloa World War II, minkä vuoksi hänen luonteensa on voimakas anti-natsien luonnetta. Se on yksi vanhimmista supersankareita Marvel Publishing. Tällä hetkellä hän on näyttelijä Chris Evans, joka pelaa valkokankaalla suuri amerikkalainen sankari, Kapteeni A ...