ALT DE LA IMAGEN

Iron Man Mark XLIII

Avengers värityskuvia

Iron Man Mark XLIII

Iron Man Mark XLIII

Iron Man Mark XLIII väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Mark XLIII on versio Iron Man haarniska joka ilmestyy elokuva Avengers: Age of Ultron. Se on uusi muunnos luonut Tony Stark taistelemaan uhka tämän android varustettu tekoäly. Toinen haarniska, jotka näkyvät tässä elokuvassa on nimeltään Hulk Buster, joka luotiin tiiviysjärjestelmän kun Hulk on riistäytynyt käsistä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 1852 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 11 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Iron Man Mark XLIII
Väritys Sivu Iron Man Mark XLIII

Iron Man on yksi supersankareita, jotka muodostavat ryhmän Avengers. Tony Stark on varustettu haarniska, joka suojaa kolhuilta ja antaa paljon voimaa, lisäksi on eri integroitu aseita.

Katsotaanpa maali Iron Man Mark XLIII väritys sivu Pidätkö Avengers väritys sivut? Tämä on kuva Iron Man Mark XLIII väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Iron Man Mark XLIII väritys sivu Avengers. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Iron Man Mark XLIII väritys sivu on Suomi ja liittyy Avengers. Meidän piirustus Iron Man Mark XLIII on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Avengers että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Iron Man Mark XLIII sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Avengers eniten maalatut sivut

Visio
7
7 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä supersankari sikisi Ultron, tärkein vihollinen Avengers. Alunperin tämä bio-droidi tarkoitus olla erittäin hienostunut tapa majoittaa Ultron- tietoisuutta ja kohdata Avengers. Elokuvassa The Avengers: ikä Ultron, alkuperäisen tietoisuus Jarvis, joka hankkii omaan kokonaisuus on toteutettu, ja tulee tietoiseksi olla järki ja ihmisen tunteita, sekä uskomaton supervoimia.

Purkki
6
6 / 10 - 13 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kun tiedemies Bruce Banner suuttuu, teho Hulk taukoja. Yksi upeimmista kohtaukset Avengers: Age of Ultron on, kun Hulk on riistäytynyt käsistä ja Tony Stark on lopetettava tehokkaampi versio hänen aseensa Iron Man, Hulk on kutsunut Buster. Silti vahvuus Hulk on niin kohtuuton, että vaikka tämä voimakas panssari voi olla sitä.

Ultron
4
4 / 10 - 6 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä muotokuva kuuluu Android Ultron, robotin tekoäly luoma Tony Stark ja Bruce Banner vahingossa. Koska se luotiin suojelemaan maailman mielestä pitäisi sammuttaa ihmiskunta koska ne ovat syynä kaikkiin ongelmiin. Tässä kuvassa näkyy häikäisyä in kuva, voit väri kuin haluat. Se on konna, joka näkyy Avengers: Age of Ultron.