ALT DE LA IMAGEN

Thor Age of Ultron

Avengers värityskuvia

Thor Age of Ultron

Thor Age of Ultron

Thor Age of Ultron väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Thor, ukkosen jumala, on liittynyt ryhmään Kostajat taistelemaan armeija on muodostunut Ultron, androidi luoma Tony Stark vahingossa. Thor on perillinen valtaistuimelle valtakunnan Asgard Kuninkaana Odin, jota kutsutaan myös kaikkien isä, on hänen isänsä. Thor on hänen vasara Mjölner, joka antaa sinulle voimaa salama, ja se on hyvin tehokas ase taistelussa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 1830 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 10.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Arvosana perustuu 3 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Thor Age of Ultron
Väritys Sivu Thor Age of Ultron

Thor näkyy tässä kuvassa hänen viittansa ja aseellinen hänen vasaralla Mjölner, sotaan. Tämä Asgardin on yli-inhimilliset voimat ja kyky lentää.

Katsotaanpa maali Thor Age of Ultron väritys sivu Pidätkö Avengers väritys sivut? Tämä on kuva Thor Age of Ultron väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Thor Age of Ultron väritys sivu Avengers. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Thor Age of Ultron väritys sivu on Suomi ja liittyy Avengers. Meidän piirustus Thor Age of Ultron on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Avengers että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Thor Age of Ultron sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Avengers eniten maalatut sivut

Visio
7
7 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä supersankari sikisi Ultron, tärkein vihollinen Avengers. Alunperin tämä bio-droidi tarkoitus olla erittäin hienostunut tapa majoittaa Ultron- tietoisuutta ja kohdata Avengers. Elokuvassa The Avengers: ikä Ultron, alkuperäisen tietoisuus Jarvis, joka hankkii omaan kokonaisuus on toteutettu, ja tulee tietoiseksi olla järki ja ihmisen tunteita, sekä uskomaton supervoimia.

Purkki
6
6 / 10 - 13 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kun tiedemies Bruce Banner suuttuu, teho Hulk taukoja. Yksi upeimmista kohtaukset Avengers: Age of Ultron on, kun Hulk on riistäytynyt käsistä ja Tony Stark on lopetettava tehokkaampi versio hänen aseensa Iron Man, Hulk on kutsunut Buster. Silti vahvuus Hulk on niin kohtuuton, että vaikka tämä voimakas panssari voi olla sitä.

Ultron
4
4 / 10 - 6 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä muotokuva kuuluu Android Ultron, robotin tekoäly luoma Tony Stark ja Bruce Banner vahingossa. Koska se luotiin suojelemaan maailman mielestä pitäisi sammuttaa ihmiskunta koska ne ovat syynä kaikkiin ongelmiin. Tässä kuvassa näkyy häikäisyä in kuva, voit väri kuin haluat. Se on konna, joka näkyy Avengers: Age of Ultron.