ALT DE LA IMAGEN

WC

Kylpyhuone esineet värityskuvia

WC

WC

WC väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

WC on tärkein elementti kylpyhuone, ja siellä ihmiset voivat tehdä tarpeensa. Kautta järjestelmän putkia, laskeumat mene suoraan viemäriin. WC on myös tehty posliinista tai ruostumattomasta teräksestä, sillä ne ovat myös läpäisemätön aseptisia. Säiliö on, jos vesi lastataan ennen purkautua epämiellyttäviä hajuja ja likaa ei tapahdu.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 1795 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 3.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 1 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
WC
Väritys Sivu WC

Vuonna vesiklosetti myös voidaan kutsua pisuaarin tai WC: n riippuen sijainnista, mutta kaikkiin koteihin ja julkisiin rakennuksiin on joitakin palvelun wc lievittää fysiologiset tarpeet ihmisiä.

Katsotaanpa maali WC väritys sivu Pidätkö Kylpyhuone esineet väritys sivut? Tämä on kuva WC väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi WC väritys sivu Kylpyhuone esineet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten WC väritys sivu on Suomi ja liittyy Kylpyhuone esineet. Meidän piirustus WC on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Kylpyhuone esineet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus WC sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Kylpyhuone esineet eniten maalatut sivut

WC-paperi
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Vessapaperirulla on perustavanlaatuinen objekti, jonka kanssa me puhdistaa kun menemme wc. Se on hieno paperimassaa voidaan hävittää wc. Se on pehmeä ja herkkä, joten voit hieroa puhdistaa ilman haittaa. Se on erittäin hieno ja herkkä valkoinen paperi myydään rullina monta metriä ja suljettava käyttöön.

Kylpyamme
6
6 / 10 - 2 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Amme on suuri säiliö, jossa kylvyssä. Se on suuri säiliö, joka voi olla keraamista tai metallista ja täynnä täynnä vettä laittaa kehoomme ja että ne ovat täysin veden peitossa. On täynnä lämmintä vettä, osa kuumaa vettä ja kylmää vettä. Vuonna kuva mustavalkoisena on suuri kylpyamme kaksi hanat kaada vesi.

Pyyhkeet
2
2 / 10 - 2 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kylpypyyhkeet, jotka ovat ryhmä pyyhkeet erikokoisia. Kylpypyyhkeet mukautettu toiminto, että ne tarjoavat. Pyyhe voi olla kuivaa kädet pesun jälkeen. Ylisuuret pyyhkeet uiminen tai suihkussa. Pienet pyyhkeet naisellinen hygienia. Pyyhkeet on valmistettu kankaasta, joka siirtää kosteuden pois iholta pesun jälkeen.