ALT DE LA IMAGEN

Batman

Väritys mallit Batman

Batman Värityskuvia

Batman väritys sivut voit maalata värit ja hauskaa joka päivä sivuiltamme värin antaminen mustavalkoisia kuvia. Online-vapaa-ajan ja viihteen alueella.

Batman väritys Kuvat

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltava Batman väritys sivu

Poison Ivy väritys sivu

Poison Ivy väritys sivu

Lääkäri Pamela Lillian Isley on nainen pakkomielle kasvitieteen että koska kokeet on saatu valtuudet joidenkin myrkyllisiä kasveja ja on immuuni niiden myrkkyä. Niinpä hän tuli Poison Ivy, erittäin houkutteleva konna Batman sarjakuvia. Hän on pukeutunut puku tehty vihreät lehdet, ja hänellä on pitkät punaiset hiukset. Tavoitteena nain ... Lue lisää

Batman Väritys online maali

Batman värityskuvia

Uusi Batman

Batman

Väritys ilmaiseksi Suomen noin Batman ja niihin liittyvät Tämä supersankari on hahmo DC Comics, yhtiö entiseltä nimeltään Detective Comics. Tämä supersankari kutsutaan myös Dark Knight tai ottelut Malone. Joukossa sen liittolaiset ovat Alfred Pennyworth, joka on hänen hovimestari, poliisi komissaari Gordon, ja Robin ja Batgirl, jotka ovat hänen joukkuetoverinsa eniten vaarallisia tehtäviä. Yhdessä ne täytyy kohdata joitakin vaarallisia roistoja kuten Jokeri, Kissanainen, Poison Ivy, Penguin, Bane, Two-Face ja Scarecrow, mm. Batman kätkee todellisen henkilöllisyyden, hän on Bruce Wayne, varakas liikemies, joka asuu Gotham Cityn. Tämä sankari on joskus ollut osa suurta liittoa DC supersankareita, tunnetaan Justice League, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash ja Vesimies, mm.

Batman Väritys maalata värikkäitä kuvia internetissä ilmaiseksi. Tulostettava kuvia Batman. Luonne Batman ensiesiintyminen Detective Comics numero 27 vuonna 1939. Sittemmin hän on näytellyt lukuisissa sarjakuvia, elokuvia, animaatiosarja ja videopelejä. 90-luvulla, tämä merkki näytteli trilogian elokuvat Tim Burton, joka auttoi häntä yhä enemmän suosiota. Vuonna 2005 uuden trilogian ohjannut Christopher Nolan oli suuri menestys, ja alkoi Batman Begins. Bruce Wayne on monia vempaimia ja ajoneuvojen auttaa torjumaan rikollisuutta kaupungin. Niistä suosituin on auto nimeltään Batmobile, ja sen pohja on Batcave, piilotettu paikka, josta suunnitella toimintaansa.. Täällä on musta ja valkoinen kuvia linjan Batman maalata ja väri Suomi ilman ladata mitään tai asentaa mitään tietokoneellesi. Uusi piirustukset Batman! ja paras lasten piirustuksia. Väritys sivua Batman, että voit maalata tietokoneesta tai tulostaa ne ja väriä ne käsin. Voit myös ladata tietokoneeseen kuvan tulostaa ja värittää koko ajan, että haluat.