ALT DE LA IMAGEN

Batman ja Robin

Batman värityskuvia

Batman ja Robin

Batman ja Robin

Batman ja Robin väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Täällä näkyvät kaksi suosittua supersankareita DC Comics, jotka ovat Batman, Dark Knight, ja hänen uskollinen apurinsa Robin. Yhdessä he ovat vastuussa taistelevat rikollisuutta Gotham Cityn piilotettu varjoja. Ne ovat Bruce Wayne, miljonääri liikemies, ja Dick Grayson, nuori akrobaatti. Kun Bruce katoaa hetkeksi, Dick otti uuden Batman, ja kun Wayne tuli takaisin, hän otti identiteettiä Nightwing.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6126 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 14 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Batman ja Robin
Väritys Sivu Batman ja Robin

Robin on nuori kaveri Batman, ja vaikka ensi Wayne halunnut työskennellä yksin, tosiasia on, että on osoitettu muodostavan hyvän joukkueen taistelemaan roistoja Gotham.

Katsotaanpa maali Batman ja Robin väritys sivu Pidätkö Batman väritys sivut? Tämä on kuva Batman ja Robin väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Batman ja Robin väritys sivu Batman. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Batman ja Robin väritys sivu on Suomi ja liittyy Batman. Meidän piirustus Batman ja Robin on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Batman että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Batman ja Robin sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Batman eniten maalatut sivut

Harley Quinn
6
6 / 10 - 72 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä merkki kuuluu DC Comics ja osa ryhmää roistot vastaan ​​ottaa taistella Batman. Harley on mielettömästi rakastunut Joker, ja siten osallistuu suunnitelmansa voittaa Dark Knight. Alunperin Harley Quinnin hahmo luotiin animaatiosarja, mutta oli niin onnistunut, että se tuli merkittävä hahmo DC Comics. Sen alkuperäinen nimi on Harleen Quinzel.

Jokeri
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Joker, kirjoittaja Jerry Robinson, Bill Finger ja Bob Kane, on yksi suosituimmista ja pahamaineinen roistoja Batman. Tässä piirustuksessa värittää Joker näkyy hänen ominainen pahan hymy. Tämä DC Comics hahmo on hyvin arvoituksellinen ja ilmestyi Batman # 1. Sen ulkonäkö on hieman samanlainen kuin pelle, koska hän ottaa kasvot maalattu valkoinen, mutta on paljon tummempi ja pelottava ul ...

Sotilaspalvelija
8
8 / 10 - 7 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dark Knight on tässä piirustuksessa värjäys bat muotoinen veitsi kädessään. Tämä hahmo on versio Christopher Nolan elokuvia, joissa näyttelijä Christian Bale näyttelee roolin Bruce Wayne. Jos rakastat tarinoita tämän merkin DC Comics, nyt voit vapaasti värittää nämä piirustukset Batman väreillä pidät eniten, vaikka ei musta! Luo uusi värimalli yhdenmukainen tämän sankari.