ALT DE LA IMAGEN

Harley Quinn

Batman värityskuvia

Harley Quinn

Harley Quinn

Harley Quinn väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä merkki kuuluu DC Comics ja osa ryhmää roistot vastaan ​​ottaa taistella Batman. Harley on mielettömästi rakastunut Joker, ja siten osallistuu suunnitelmansa voittaa Dark Knight. Alunperin Harley Quinnin hahmo luotiin animaatiosarja, mutta oli niin onnistunut, että se tuli merkittävä hahmo DC Comics. Sen alkuperäinen nimi on Harleen Quinzel.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6935 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 72 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Harley Quinn
Väritys Sivu Harley Quinn

Harley Quinn on melko uusi merkki, sillä sen ensiesiintyminen oli vuonna 1992, lukuun 22 (Jokerin Favor) on Batman. Se sisältyi DC Universe 1999.

Katsotaanpa maali Harley Quinn väritys sivu Pidätkö Batman väritys sivut? Tämä on kuva Harley Quinn väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Harley Quinn väritys sivu Batman. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Harley Quinn väritys sivu on Suomi ja liittyy Batman. Meidän piirustus Harley Quinn on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Batman että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Harley Quinn sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Batman eniten maalatut sivut

Jokeri
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Joker, kirjoittaja Jerry Robinson, Bill Finger ja Bob Kane, on yksi suosituimmista ja pahamaineinen roistoja Batman. Tässä piirustuksessa värittää Joker näkyy hänen ominainen pahan hymy. Tämä DC Comics hahmo on hyvin arvoituksellinen ja ilmestyi Batman # 1. Sen ulkonäkö on hieman samanlainen kuin pelle, koska hän ottaa kasvot maalattu valkoinen, mutta on paljon tummempi ja pelottava ul ...

Sotilaspalvelija
8
8 / 10 - 7 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dark Knight on tässä piirustuksessa värjäys bat muotoinen veitsi kädessään. Tämä hahmo on versio Christopher Nolan elokuvia, joissa näyttelijä Christian Bale näyttelee roolin Bruce Wayne. Jos rakastat tarinoita tämän merkin DC Comics, nyt voit vapaasti värittää nämä piirustukset Batman väreillä pidät eniten, vaikka ei musta! Luo uusi värimalli yhdenmukainen tämän sankari.

Batgirl
6
6 / 10 - 7 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä superheroine DC Comics tulee tämän piirustuksen väri, jolla Batgirl näkyy yksi sen heittää aseet. Salainen identiteetti alkuperäinen Batgirl oli Betty Kane, joka on veljentytär Batwoman, Kathy Kane. Kuitenkin kautta historian useat naiset ovat ottanut paikkansa kuten Barbara Gordon (komissaari Gordon veljentytär), Helena Bertinelli (tytär mafiaperheen), Cassandra Cain (tytär murh ...