ALT DE LA IMAGEN

nosturi

Linnut värityskuvia

nosturi

Nosturi

nosturi väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Nosturit ovat kahlaajat, jotka hyödyntävät suuren pituuden jaloissa kävely matalassa vedessä etsimään kaloja ja äyriäisiä syödä. Tässä kuvassa näkyy, miten tämä nosturin vetää kala hänen tassu. Oikeastaan, nostureita käytetään sen pitkä nokka kalaa, ja jalat vain palvella heitä tukena. On olemassa monenlaisia ​​nosturi lajeja, jotka kaikki kuuluvat perheeseen Gruidae.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 2245 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 1 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
nosturi
Väritys Sivu nosturi

Kahlaaja vetämällä kala vesillä joen tai lampi. Vaikka astelee mukavasti liikkua, he voivat lentää pitkiä matkoja niiden siivet.

Katsotaanpa maali nosturi väritys sivu Pidätkö Linnut väritys sivut? Tämä on kuva nosturi väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi nosturi väritys sivu Linnut. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten nosturi väritys sivu on Suomi ja liittyy Linnut. Meidän piirustus nosturi on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Linnut että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus nosturi sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Linnut eniten maalatut sivut

Kolibri
2
2 / 10 - 1 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä pieni kolibri lentää, ja on keskeytetty ilmassa kerätä mettä kukista. Hummingbirds ovat värikkäitä, joten voit antaa mielikuvituksesi luoda kuva, värit pidät eniten. Se on parasta, jos haluat ottaa kuvan missä tahansa, voi tulostaa paperille ja väri tämä Hummingbird perinteisten maalien tai merkkiaineiden, joten voit ottaa sen missä tahansa.

Hanhi
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ducks myös lähteä lomalle! Hanhi, joka näkyy tässä piirustuksessa on meressä, nauttien auringosta ja surffaa rannalla. Se on trooppinen paikka, koska hiekka voimme nähdä suuren palmu. Kesän kohtaus tämän lajin ankka on valmis, sinun täytyy lisätä väriä tähän kuvan avulla on paljon iloisempi. Hanhet ovat suuria ankkoja, jotka asuvat lähellä veden.

Tipu
1
1 / 10 - 1 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä hauska poikasen on suloinen kana jalostukseen. Vaikka se on pieni nyt, kun kasvan tämän poikasen tulee kukko, ja johtaa aitauksessa. Tämä piirustus ihastuttava animal voi olla värejä rakastat. Yleensä väri näiden lintujen syntyessään on keltainen, ja nokka ja jalat ovat oranssi. Voit kuitenkin antaa mielikuvituksen ja valitse mahdotonta ja kirkkaita värejä.