ALT DE LA IMAGEN

pidgeon

Linnut värityskuvia

pidgeon

Pidgeon

pidgeon väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä lentävä kyyhkynen näkyy tässä kuvassa väri. Valkoiset kyyhkyset ovat rauhan symboli ja puhtautta, mutta on kyyhkyset eri värejä. Vaikka värit ovat yleensä harmaa, jotkut ovat sävyjä puolelta pään vaihtelevat violetti ja sininen vihreä ja turkoosi. Valitse suosikki värejä täydentää tätä kuvaa ja luoda todellinen taideteos.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 3645 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 0 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
pidgeon
Väritys Sivu pidgeon

Kyyhkyset kuuluvat perheeseen columbidae lintujen, joka sisältää myös kyyhkyset ja muut vastaavat lajit, yhteensä noin 308 eri lajia.

Katsotaanpa maali pidgeon väritys sivu Pidätkö Linnut väritys sivut? Tämä on kuva pidgeon väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi pidgeon väritys sivu Linnut. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten pidgeon väritys sivu on Suomi ja liittyy Linnut. Meidän piirustus pidgeon on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Linnut että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus pidgeon sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Linnut eniten maalatut sivut

Hanhi
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ducks myös lähteä lomalle! Hanhi, joka näkyy tässä piirustuksessa on meressä, nauttien auringosta ja surffaa rannalla. Se on trooppinen paikka, koska hiekka voimme nähdä suuren palmu. Kesän kohtaus tämän lajin ankka on valmis, sinun täytyy lisätä väriä tähän kuvan avulla on paljon iloisempi. Hanhet ovat suuria ankkoja, jotka asuvat lähellä veden.

Papukaija
7
7 / 10 - 3 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ystävällinen papukaija on asettunut puun oksalle. Taivas on selkeä, ja vain harvat pilvet kelluva rauhallisesti. Papukaijat ovat harvinaisia ​​lintuja, jotka elävät pääasiassa trooppisilla alueilla, ja sen tärkein ominaisuus on, että ne usein ovat kirkkaat värit niiden höyhenpeite. Tämän ansiosta linnut ovat täydellinen luoda kaunis kuva, koska voit valita värit, jotka haluat lu ...

Kakadu
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kakadut ovat trooppisia lintuja, jotka löytyvät lemmikkeinä joillakin kotitalouksissa. He puhuvat linnut voivat oppia matkia sanoja, joten ne ovat erittäin söpöjä eläimiä ja tehdä paljon yrityksen. Vaikka neitokakadut on valkoinen höyhenpeite, sen Crest voi olla kirkkaita värejä, yleensä oranssi tai keltainen. Voit valita eri väri kyniä ja luo oma trooppinen lintu tämä kuva.