ALT DE LA IMAGEN

Prinsessa Ariel

Disney Prinsessat värityskuvia

Prinsessa Ariel

Prinsessa Ariel

Prinsessa Ariel väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ariel on prinsessa Disney elokuva Pieni merenneito, elokuva, joka kertoo tarinan meren prinsessa, tytär kuningas Triton joka täyttää ihmisen prinssi, prinssi Eric ja rakastuu häneen kun hänen pelastaminen uppoamisen veneen. Tämä prinsessa tulee toimeen Sea Witch antaa jalat kävelemään ja olla hänen kanssaan prinssi, vaan varastaa ääni käyttää sitä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8520 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 44 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Prinsessa Ariel
Väritys Sivu Prinsessa Ariel

Ariel on Disney Prinsessa, kokoelma sankarittaria Disney elokuvat jotka ovat suosittuja tyttöjä suosikki merkkiä. Disney Prinsessa Ariel on yksi suosituimmista kaunis tarina rakkaudesta, omistautumista ja rohkeutta, että hänen elokuvansa on luonnetta ja persoonallisuutta, joka jättää kaiken rakkauden ja kohtaavat kaikki vaikeudet hoitaa hänen rakastaja.

Katsotaanpa maali Prinsessa Ariel väritys sivu Pidätkö Disney Prinsessat väritys sivut? Tämä on kuva Prinsessa Ariel väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Prinsessa Ariel väritys sivu Disney Prinsessat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Prinsessa Ariel väritys sivu on Suomi ja liittyy Disney Prinsessat. Meidän piirustus Prinsessa Ariel on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Disney Prinsessat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Prinsessa Ariel sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Disney Prinsessat eniten maalatut sivut

Prinsessa Rapunzel
5
5 / 10 - 98 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Rapunzel on prinsessa, joka asuu tornissa, on pitkä harja vaaleat hiukset. Se on tähti Walt Disney elokuva Kaksin karkuteillä, joka laskee kuin syntyessään hiukset taikavoimia ja kaappasivat nainen kohotti hänen tyttärensä hänen ystävänsä kameleontti Pascal. Varas nimeltä Flynn Rider varastaa prinsessan kruunu vartija ja pakenevat saavuttaa hänen torni.

Prinsessa Aurora
6
6 / 10 - 57 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Prinsessa Aurora on päähenkilö elokuvan Prinsessa Ruusunen. Kun Aurora tulee kaikkien kansalaisten valtakunnan hänen vanhempansa tekevät hänestä erityinen lahja, mutta noita vahingollinen lause on pystyssä kanssa rukki ja nukahtaa. Aurora pystyt ja nukahtaa kunnes prinssi Philip tulee linna ja herää ensimmäinen suudelma rakkauden.

Prinsessa Tuhkimo Prinssi
6
6 / 10 - 56 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tuhkimo on prinsessa Tuhkimo tähti elokuva, joka kertoo tarinan aatelismies, jonka äitipuoli ja askel sisaret tekevät elämästä mahdotonta. Menet naamiaisiin ja prinssi rakastuu häneen, mutta hän on paeta ja menettää lasikenkä, jota hän käyttää etsiä sen uudelleen ja lopulta naimisiin ja tarina päättyy hyvin ja rakastan voittaa.