ALT DE LA IMAGEN

Prinsessa Jasmine

Disney Prinsessat värityskuvia

Prinsessa Jasmine

Prinsessa Jasmine

Prinsessa Jasmine väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Prinsessa Jasmine on tähti elokuvassa Aladdin. Jasmine on tytär kuninkaan Agrabassa missä asuu lukittuna palatsissa, kunnes eräänä päivänä hän pakenee ja tapaa varkaan Aladdin joka ihastuu hänen ja hallinnoi avulla henkiolento tullut prinssi kuninkaan avustuksen käsi. Paha Jafar onnistuu varastaa valtaistuimelle kuningas, Aladdin ja Jasmine, mutta lopulta voittaa paha ja täydentää kuningas.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8309 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 36 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Prinsessa Jasmine
Väritys Sivu Prinsessa Jasmine

Jasmine oli ensimmäinen prinsessa erittäin vahva luonne, ja se oli vastoin sääntöjä. Disneyn prinsessat ovat kokoelma naisten päähenkilöt elokuvia Walt Disney on julkaistu kokoelma leluja ja merkkejä tyttöjä, jotka ovat suosikki Disney merkkiä. Disney Prinsessa Jasmine on yksi rakasti tyttöä niiden vahvuus ja arvo.

Katsotaanpa maali Prinsessa Jasmine väritys sivu Pidätkö Disney Prinsessat väritys sivut? Tämä on kuva Prinsessa Jasmine väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Prinsessa Jasmine väritys sivu Disney Prinsessat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Prinsessa Jasmine väritys sivu on Suomi ja liittyy Disney Prinsessat. Meidän piirustus Prinsessa Jasmine on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Disney Prinsessat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Prinsessa Jasmine sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Disney Prinsessat eniten maalatut sivut

Prinsessa Rapunzel
5
5 / 10 - 98 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Rapunzel on prinsessa, joka asuu tornissa, on pitkä harja vaaleat hiukset. Se on tähti Walt Disney elokuva Kaksin karkuteillä, joka laskee kuin syntyessään hiukset taikavoimia ja kaappasivat nainen kohotti hänen tyttärensä hänen ystävänsä kameleontti Pascal. Varas nimeltä Flynn Rider varastaa prinsessan kruunu vartija ja pakenevat saavuttaa hänen torni.

Prinsessa Aurora
6
6 / 10 - 57 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Prinsessa Aurora on päähenkilö elokuvan Prinsessa Ruusunen. Kun Aurora tulee kaikkien kansalaisten valtakunnan hänen vanhempansa tekevät hänestä erityinen lahja, mutta noita vahingollinen lause on pystyssä kanssa rukki ja nukahtaa. Aurora pystyt ja nukahtaa kunnes prinssi Philip tulee linna ja herää ensimmäinen suudelma rakkauden.

Prinsessa Tuhkimo Prinssi
6
6 / 10 - 56 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tuhkimo on prinsessa Tuhkimo tähti elokuva, joka kertoo tarinan aatelismies, jonka äitipuoli ja askel sisaret tekevät elämästä mahdotonta. Menet naamiaisiin ja prinssi rakastuu häneen, mutta hän on paeta ja menettää lasikenkä, jota hän käyttää etsiä sen uudelleen ja lopulta naimisiin ja tarina päättyy hyvin ja rakastan voittaa.