ALT DE LA IMAGEN

Prinsessa Lumikki Prinssi

Disney Prinsessat värityskuvia

Prinsessa Lumikki Prinssi

Prinsessa Lumikki Prinssi

Prinsessa Lumikki Prinssi väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Prinsessa Lumikki on päähenkilö elokuvan Lumikki ja seitsemän kääpiötä. Elokuva kertoo tarinan siitä, kuinka prinsessa paeta metsän läpi hänen paha äitipuoli ja päättyy kotiin kääpiö kaivostyöläisten jotka välittävät ja suojata kunnes äitipuolensa löytää hänet ja myrkyttää omena. Lopuksi henkiin prinssi suudelma joka päätyy naimisiin.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7977 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 44 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Prinsessa Lumikki Prinssi
Väritys Sivu Prinsessa Lumikki Prinssi

Lumikki on yksi rakkaan Disneyn prinsessat kuin ensimmäinen merkkiä Walt Disneyn. Lumikki ja Prinssi tanssi tässä kuvassa, joka on yksi lopullinen kohtaukset kalvon. Elokuva rakkaudesta ja valor viaton oli ensimmäinen pitkä elokuva Walt Disney ja antoi hänelle mainetta.

Katsotaanpa maali Prinsessa Lumikki Prinssi väritys sivu Pidätkö Disney Prinsessat väritys sivut? Tämä on kuva Prinsessa Lumikki Prinssi väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Prinsessa Lumikki Prinssi väritys sivu Disney Prinsessat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Prinsessa Lumikki Prinssi väritys sivu on Suomi ja liittyy Disney Prinsessat. Meidän piirustus Prinsessa Lumikki Prinssi on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Disney Prinsessat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Prinsessa Lumikki Prinssi sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Disney Prinsessat eniten maalatut sivut

Prinsessa Rapunzel
5
5 / 10 - 98 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Rapunzel on prinsessa, joka asuu tornissa, on pitkä harja vaaleat hiukset. Se on tähti Walt Disney elokuva Kaksin karkuteillä, joka laskee kuin syntyessään hiukset taikavoimia ja kaappasivat nainen kohotti hänen tyttärensä hänen ystävänsä kameleontti Pascal. Varas nimeltä Flynn Rider varastaa prinsessan kruunu vartija ja pakenevat saavuttaa hänen torni.

Prinsessa Aurora
6
6 / 10 - 57 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Prinsessa Aurora on päähenkilö elokuvan Prinsessa Ruusunen. Kun Aurora tulee kaikkien kansalaisten valtakunnan hänen vanhempansa tekevät hänestä erityinen lahja, mutta noita vahingollinen lause on pystyssä kanssa rukki ja nukahtaa. Aurora pystyt ja nukahtaa kunnes prinssi Philip tulee linna ja herää ensimmäinen suudelma rakkauden.

Prinsessa Tuhkimo Prinssi
6
6 / 10 - 56 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tuhkimo on prinsessa Tuhkimo tähti elokuva, joka kertoo tarinan aatelismies, jonka äitipuoli ja askel sisaret tekevät elämästä mahdotonta. Menet naamiaisiin ja prinssi rakastuu häneen, mutta hän on paeta ja menettää lasikenkä, jota hän käyttää etsiä sen uudelleen ja lopulta naimisiin ja tarina päättyy hyvin ja rakastan voittaa.