ALT DE LA IMAGEN

Prinsessa Mulan

Disney Prinsessat värityskuvia

Prinsessa Mulan

Prinsessa Mulan

Prinsessa Mulan väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Mulan oli ensimmäinen prinsessa Kiinan, vaikka se ei sinänsä prinsessa, tytär armeijan kenraali ja nai toisen sotilas. Mulan seurasi isäänsä sotaan mongolit hyökkäsivät Kiinan naamioitu mies, koska naiset eivät saaneet armeijassa ja taisteli heitä vastaan​​, jotta ne voittaa. Mulan on esimerkki rohkeutta ja voimaa, rikkomalla muotti perinteisen prinsessa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7370 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 16 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Prinsessa Mulan
Väritys Sivu Prinsessa Mulan

Mulan on yksi rakastetuimmista Disneyn prinsessat esimerkkinä vahva ja rohkea nainen, joka ei epäröinyt lähteä sotaan pukeutunut mies puolustaa isäänsä. Disneyn prinsessat on kokoelma hahmoja ja lelut tehty naispuolinen päähenkilöt animaatioelokuvien Walt Disney,

Katsotaanpa maali Prinsessa Mulan väritys sivu Pidätkö Disney Prinsessat väritys sivut? Tämä on kuva Prinsessa Mulan väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Prinsessa Mulan väritys sivu Disney Prinsessat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Prinsessa Mulan väritys sivu on Suomi ja liittyy Disney Prinsessat. Meidän piirustus Prinsessa Mulan on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Disney Prinsessat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Prinsessa Mulan sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Disney Prinsessat eniten maalatut sivut

Prinsessa Rapunzel
5
5 / 10 - 98 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Rapunzel on prinsessa, joka asuu tornissa, on pitkä harja vaaleat hiukset. Se on tähti Walt Disney elokuva Kaksin karkuteillä, joka laskee kuin syntyessään hiukset taikavoimia ja kaappasivat nainen kohotti hänen tyttärensä hänen ystävänsä kameleontti Pascal. Varas nimeltä Flynn Rider varastaa prinsessan kruunu vartija ja pakenevat saavuttaa hänen torni.

Prinsessa Aurora
6
6 / 10 - 57 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Prinsessa Aurora on päähenkilö elokuvan Prinsessa Ruusunen. Kun Aurora tulee kaikkien kansalaisten valtakunnan hänen vanhempansa tekevät hänestä erityinen lahja, mutta noita vahingollinen lause on pystyssä kanssa rukki ja nukahtaa. Aurora pystyt ja nukahtaa kunnes prinssi Philip tulee linna ja herää ensimmäinen suudelma rakkauden.

Prinsessa Tuhkimo Prinssi
6
6 / 10 - 56 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tuhkimo on prinsessa Tuhkimo tähti elokuva, joka kertoo tarinan aatelismies, jonka äitipuoli ja askel sisaret tekevät elämästä mahdotonta. Menet naamiaisiin ja prinssi rakastuu häneen, mutta hän on paeta ja menettää lasikenkä, jota hän käyttää etsiä sen uudelleen ja lopulta naimisiin ja tarina päättyy hyvin ja rakastan voittaa.