ALT DE LA IMAGEN

Prinsessa Tuhkimo Prinssi

Disney Prinsessat värityskuvia

Prinsessa Tuhkimo Prinssi

Prinsessa Tuhkimo Prinssi

Prinsessa Tuhkimo Prinssi väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tuhkimo on prinsessa Tuhkimo tähti elokuva, joka kertoo tarinan aatelismies, jonka äitipuoli ja askel sisaret tekevät elämästä mahdotonta. Menet naamiaisiin ja prinssi rakastuu häneen, mutta hän on paeta ja menettää lasikenkä, jota hän käyttää etsiä sen uudelleen ja lopulta naimisiin ja tarina päättyy hyvin ja rakastan voittaa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 9071 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 56 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Prinsessa Tuhkimo Prinssi
Väritys Sivu Prinsessa Tuhkimo Prinssi

Tuhkimo on merkki Disney prinsessa keruu perustuu naaras päähenkilöt elokuvia Walt Disney. Tämä kokoelma on suunnattu tytöille, koska he ovat esimerkkejä voimaa ja valor. Tuhkimo laskee kuin kaiken pahan voitetaan vihdoin saavuttaa onnea.

Katsotaanpa maali Prinsessa Tuhkimo Prinssi väritys sivu Pidätkö Disney Prinsessat väritys sivut? Tämä on kuva Prinsessa Tuhkimo Prinssi väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Prinsessa Tuhkimo Prinssi väritys sivu Disney Prinsessat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Prinsessa Tuhkimo Prinssi väritys sivu on Suomi ja liittyy Disney Prinsessat. Meidän piirustus Prinsessa Tuhkimo Prinssi on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Disney Prinsessat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Prinsessa Tuhkimo Prinssi sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Disney Prinsessat eniten maalatut sivut

Prinsessa Rapunzel
5
5 / 10 - 98 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Rapunzel on prinsessa, joka asuu tornissa, on pitkä harja vaaleat hiukset. Se on tähti Walt Disney elokuva Kaksin karkuteillä, joka laskee kuin syntyessään hiukset taikavoimia ja kaappasivat nainen kohotti hänen tyttärensä hänen ystävänsä kameleontti Pascal. Varas nimeltä Flynn Rider varastaa prinsessan kruunu vartija ja pakenevat saavuttaa hänen torni.

Prinsessa Aurora
6
6 / 10 - 57 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Prinsessa Aurora on päähenkilö elokuvan Prinsessa Ruusunen. Kun Aurora tulee kaikkien kansalaisten valtakunnan hänen vanhempansa tekevät hänestä erityinen lahja, mutta noita vahingollinen lause on pystyssä kanssa rukki ja nukahtaa. Aurora pystyt ja nukahtaa kunnes prinssi Philip tulee linna ja herää ensimmäinen suudelma rakkauden.

Prinsessa Belle
5
5 / 10 - 60 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Belle on päähenkilö elokuvan Kaunotar ja hirviö. Belle on tytär hullun keksijän, ei prinsessa syntyjään, mutta naimisissa prinssi, joten jos se päätyy prinsessa. Belle on sivistynyt ja henkinen tyttö, joka ei sovi kaupungissa, jossa hän asuu, kunnes pelastamaan hänen isänsä tulee linnaan, jossa hän tapaa peto, hirviö, joka kätkee prinssi kirottu ja vapauttaa sen, kun se laskee.