ALT DE LA IMAGEN

Dumbo ja Hänen Äitinsä

Dumbo värityskuvia

Dumbo ja Hänen Äitinsä

Dumbo ja Hänen Äitinsä

Dumbo ja Hänen Äitinsä väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Dumbo on vauva norsu, joka toimitetaan haikara äidille elefantti, joka työskentelee sirkus. Dumbo on vauva norsu kääpiö on jättiläinen korvat. Tässä kuvassa näemme, kun haikara tekee toimituksen vauva äitinsä navetassa, jossa eläimet elävät sirkuksessa. Lapset jos haikara tuo ne, norsuja myös.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 11045 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 3.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 1 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Dumbo ja Hänen Äitinsä
Väritys Sivu Dumbo ja Hänen Äitinsä

Dumbo on animaatioelokuva luoma Walt Disney puhua sirkuseläimet tarina keskittyy pieniin kääpiö norsu, joka on syrjinyt muita eläimiä liian pieni, vaikka hänen äitinsä, jos välität ja laulaa kauneimpia kappaleita Disneyn elokuvia.

Katsotaanpa maali Dumbo ja Hänen Äitinsä väritys sivu Pidätkö Dumbo väritys sivut? Tämä on kuva Dumbo ja Hänen Äitinsä väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Dumbo ja Hänen Äitinsä väritys sivu Dumbo. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Dumbo ja Hänen Äitinsä väritys sivu on Suomi ja liittyy Dumbo. Meidän piirustus Dumbo ja Hänen Äitinsä on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Dumbo että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Dumbo ja Hänen Äitinsä sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Dumbo eniten maalatut sivut

Lentävä Dumbo
5
5 / 10 - 13 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on norsu, joka voi lentää että on jättiläinen korvat olla norsu on liian pieni. Dumbo lentävät yhdessä varikset elokuva-apua. Dumbo on animaatioelokuva lapsille luotu Walt Disney elämisestä sirkuseläimet, jossa Dumbo ja hänen perheensä työstä.

Ukko Pekka Veturi
6
6 / 10 - 40 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ukko Pekka on tarjous moottorin veto sirkus juna, ja on jopa oma laulu. Ukko Pekka on hauska veturi, joka on vastuussa kuljetuksesta sirkuksen koko elokuvan Dumbo Walt Disney sarjakuva. Se on hauska veturi ja yksi ikimuistoisimmista merkkiä elokuvan.

Dumbo ja Varikset
6
6 / 10 - 6 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on kääpiö norsu, liian pieniä ollakseen norsu, mutta on jättiläinen korvat ja seurauksena voi lentää. Tässä mustavalkoinen piirustus nähdä mitä väriä maalata Dumbo on ajanut variksia kalliolla käynnistetään lennossa. Yli Dumbo menee Timothy hiiri ja hänen ystävänsä putkessa kuljettaa sulka, että hän uskoo auttaa häntä lentää.