ALT DE LA IMAGEN

Dumbo on Torni Elefantteja

Dumbo värityskuvia

Dumbo on Torni Elefantteja

Dumbo on Torni Elefantteja

Dumbo on Torni Elefantteja väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Dumbo ja hänen perheensä työskentelevät norsuja sirkuksessa. Tässä mustavalkoinen piirustus nähdä mitä väriä maalata ryhmä norsuja tehdä torni pallo. Se on aika, jolloin torni romahtaa elefantit ja nähdä pieni elefantti Dumbo pudonnut lattialle. Dumbo on animoitu elokuva Walt Disney.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 10039 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 7 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Dumbo on Torni Elefantteja
Väritys Sivu Dumbo on Torni Elefantteja

Dumbo on elokuva, joka näyttää maailman sirkuseläinten elää se, voimme nähdä norsuja kanssa klovneja koominen numerot tähän tapaan elefantti ladattu torni tehty toisiaan ja kaikki jättiläinen pallon, mutta se ei ole kovin vakaa ja kaikki päättyy saakka putoaa maahan. Onneksi Dumbo on norsu, joka voi lentää että on jättiläinen korvat.

Katsotaanpa maali Dumbo on Torni Elefantteja väritys sivu Pidätkö Dumbo väritys sivut? Tämä on kuva Dumbo on Torni Elefantteja väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Dumbo on Torni Elefantteja väritys sivu Dumbo. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Dumbo on Torni Elefantteja väritys sivu on Suomi ja liittyy Dumbo. Meidän piirustus Dumbo on Torni Elefantteja on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Dumbo että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Dumbo on Torni Elefantteja sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Dumbo eniten maalatut sivut

Lentävä Dumbo
5
5 / 10 - 13 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on norsu, joka voi lentää että on jättiläinen korvat olla norsu on liian pieni. Dumbo lentävät yhdessä varikset elokuva-apua. Dumbo on animaatioelokuva lapsille luotu Walt Disney elämisestä sirkuseläimet, jossa Dumbo ja hänen perheensä työstä.

Ukko Pekka Veturi
6
6 / 10 - 40 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ukko Pekka on tarjous moottorin veto sirkus juna, ja on jopa oma laulu. Ukko Pekka on hauska veturi, joka on vastuussa kuljetuksesta sirkuksen koko elokuvan Dumbo Walt Disney sarjakuva. Se on hauska veturi ja yksi ikimuistoisimmista merkkiä elokuvan.

Dumbo ja Varikset
6
6 / 10 - 6 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on kääpiö norsu, liian pieniä ollakseen norsu, mutta on jättiläinen korvat ja seurauksena voi lentää. Tässä mustavalkoinen piirustus nähdä mitä väriä maalata Dumbo on ajanut variksia kalliolla käynnistetään lennossa. Yli Dumbo menee Timothy hiiri ja hänen ystävänsä putkessa kuljettaa sulka, että hän uskoo auttaa häntä lentää.