ALT DE LA IMAGEN

Elsa ja Anna luomalla Olaf

Jäädytetty värityskuvia

Elsa ja Anna luomalla Olaf

Elsa ja Anna luomalla Olaf

Elsa ja Anna luomalla Olaf väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kaksi tyttöä Anna ja Elsa, vuonna animaatioelokuva Frozen, ovat päähenkilöt tarttuva Tämä kaupallinen menestys Disney tehtaan. Tuolloin Elsa huomaa hänen maagisia voimia ja pelaa Anna elävät onnellisina vanhempiensa valtakunnassa Arendelle. Anna kysyy Elsa aina uskonut lunta ja luovat yhdessä Olaf, joka sitten myöhemmin henkiin.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 2320 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 16 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Elsa ja Anna luomalla Olaf
Väritys Sivu Elsa ja Anna luomalla Olaf

Elsa ja Anna elää palatsissa Arendelle onnellisia lapsina. Ne liittyvät läheisesti kohtalokas onnettomuus aiheutti voimalla Elsa, pakottaa vanhemmat erottaa tyttöjä ja Anna unohtaa Happy Days siskonsa Elsa. Kappale "Do You Want rakentaa Lumiukko?" Osoittaa, että erottaminen sisaret.

Katsotaanpa maali Elsa ja Anna luomalla Olaf väritys sivu Pidätkö Jäädytetty väritys sivut? Tämä on kuva Elsa ja Anna luomalla Olaf väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Elsa ja Anna luomalla Olaf väritys sivu Jäädytetty. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Elsa ja Anna luomalla Olaf väritys sivu on Suomi ja liittyy Jäädytetty. Meidän piirustus Elsa ja Anna luomalla Olaf on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Jäädytetty että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Elsa ja Anna luomalla Olaf sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Jäädytetty eniten maalatut sivut

Elsa Frozen
6
6 / 10 - 13 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kun hänen vanhempansa kuolevat, Elsa on muunnettava prinsessa kuningatar Arendelle. Elsa on valta hallita jäätä, mutta hän ei pysty hallitsemaan sitä, ja kun paniikkikohtaus, hän päättää pakenemaan vuorille ei vahingoita ketään ja luoda vaikuttava linnoitus jäätä. Tämä uusi Disney Prinsessa on tullut hyvin suosittu keskuudessa, etenkin tyttöjen, koska se on kaunis, määrätieto ...

Elsa ja Anna (Frozen)
4
4 / 10 - 27 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kaksi päähenkilöt elokuvan Frozen Walt Disney prinsessoja ovat sisarukset Anna ja Elsa. Kaksi sisarta, jotka täytyy suojella valtakunnan toimivallan isosisko, joka kulkee kylmä ja jäätä. Kaksi sisarta erotetaan salaisuus taikavoimia ja isosisko. Pikkusisko Anna asuu yksin palatsissa, jossa et voi päästä pois. Elsa on suurin ja kuningatar sisko ja on joitakin taikavoimia joka piilottaa m ...

Prinsessa Anna (Frozen)
5
5 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Anna on pienempi kahdesta päähenkilöt sisaret Disney-elokuva Frozen. Anna on pieni, ei tiedä, että hänen sisarensa on valta valvoa kylmän ja jään. Anna kasvaa yksin palatsi, jossa hän asuu kuninkaat. Hänen vanhempansa kuolevat myrskyssä merellä ja hänen sisarensa tuli kuningatar. Anna on rakastunut prinssin toisen maan, mutta osoittautuu huijaus, joka on pahis.