ALT DE LA IMAGEN

Elsa Frozen

Jäädytetty värityskuvia

Elsa Frozen

Elsa Frozen

Elsa Frozen väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kun hänen vanhempansa kuolevat, Elsa on muunnettava prinsessa kuningatar Arendelle. Elsa on valta hallita jäätä, mutta hän ei pysty hallitsemaan sitä, ja kun paniikkikohtaus, hän päättää pakenemaan vuorille ei vahingoita ketään ja luoda vaikuttava linnoitus jäätä. Tämä uusi Disney Prinsessa on tullut hyvin suosittu keskuudessa, etenkin tyttöjen, koska se on kaunis, määrätietoinen ja suurvaltojen prinsessa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 3471 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 13 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Elsa Frozen
Väritys Sivu Elsa Frozen

Prinsessa Elsa on tähti Disney Frozen, ja on vanhempi Disney Prinsessa kuin 21-vuotias. Hänen ice valtuudet tehdä hänen maaginen ja hyvin erityinen luonne.

Katsotaanpa maali Elsa Frozen väritys sivu Pidätkö Jäädytetty väritys sivut? Tämä on kuva Elsa Frozen väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Elsa Frozen väritys sivu Jäädytetty. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Elsa Frozen väritys sivu on Suomi ja liittyy Jäädytetty. Meidän piirustus Elsa Frozen on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Jäädytetty että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Elsa Frozen sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Jäädytetty eniten maalatut sivut

Elsa ja Anna (Frozen)
4
4 / 10 - 28 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kaksi päähenkilöt elokuvan Frozen Walt Disney prinsessoja ovat sisarukset Anna ja Elsa. Kaksi sisarta, jotka täytyy suojella valtakunnan toimivallan isosisko, joka kulkee kylmä ja jäätä. Kaksi sisarta erotetaan salaisuus taikavoimia ja isosisko. Pikkusisko Anna asuu yksin palatsissa, jossa et voi päästä pois. Elsa on suurin ja kuningatar sisko ja on joitakin taikavoimia joka piilottaa m ...

Prinsessa Anna (Frozen)
5
5 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Anna on pienempi kahdesta päähenkilöt sisaret Disney-elokuva Frozen. Anna on pieni, ei tiedä, että hänen sisarensa on valta valvoa kylmän ja jään. Anna kasvaa yksin palatsi, jossa hän asuu kuninkaat. Hänen vanhempansa kuolevat myrskyssä merellä ja hänen sisarensa tuli kuningatar. Anna on rakastunut prinssin toisen maan, mutta osoittautuu huijaus, joka on pahis.

Olaf
4
4 / 10 - 3 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä hymyilevä lumiukko esitetään tässä piirustuksessa on Olaf, kiitos taika Elsa heräsi eloon. Koska se on tehty lumesta, on liian viaton ja tietämätön ympäröivää maailmaa, joten tarvitset muut hoitaa lasta. Se koostuu pienistä lumipalloja, puiden oksat ja iso porkkana kuin nenä. Se on erittäin ystävällinen ja todella uskollinen luonne, ja Anna mukana kaikki hänen suuri seikk ...