ALT DE LA IMAGEN

Sven

Jäädytetty värityskuvia

Sven

Sven

Sven väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Poro Sven on erottamaton seuralainen Kristoff, ja ovat erittäin hyviä ystäviä. He ovat olleet yhdessä, koska ne olivat pieniä, ja nyt molemmat toimivat jakamassa jään Arendelle mailla. Sven rakastaa porkkanoita, ja siksi aina menee taakse Olaf yrittää syödä nenänsä, vaikka se vie enemmän kuin peli. Tiheä turkki poro on harmaanruskea, ja on kaksi suurta sarvea tulevan ulos hänen päänsä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 2118 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 8.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 3 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Sven
Väritys Sivu Sven

Porot ovat luonnonvaraisia ​​eläimiä, jotka ovat osa hirvieläin. He asuvat pohjoisimmilla alueilla, koska ne ovat hyvin sopeutuneet elämään kylmässä ilmastossa.

Katsotaanpa maali Sven väritys sivu Pidätkö Jäädytetty väritys sivut? Tämä on kuva Sven väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Sven väritys sivu Jäädytetty. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Sven väritys sivu on Suomi ja liittyy Jäädytetty. Meidän piirustus Sven on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Jäädytetty että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Sven sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Jäädytetty eniten maalatut sivut

Elsa Frozen
6
6 / 10 - 13 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kun hänen vanhempansa kuolevat, Elsa on muunnettava prinsessa kuningatar Arendelle. Elsa on valta hallita jäätä, mutta hän ei pysty hallitsemaan sitä, ja kun paniikkikohtaus, hän päättää pakenemaan vuorille ei vahingoita ketään ja luoda vaikuttava linnoitus jäätä. Tämä uusi Disney Prinsessa on tullut hyvin suosittu keskuudessa, etenkin tyttöjen, koska se on kaunis, määrätieto ...

Elsa ja Anna (Frozen)
4
4 / 10 - 27 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kaksi päähenkilöt elokuvan Frozen Walt Disney prinsessoja ovat sisarukset Anna ja Elsa. Kaksi sisarta, jotka täytyy suojella valtakunnan toimivallan isosisko, joka kulkee kylmä ja jäätä. Kaksi sisarta erotetaan salaisuus taikavoimia ja isosisko. Pikkusisko Anna asuu yksin palatsissa, jossa et voi päästä pois. Elsa on suurin ja kuningatar sisko ja on joitakin taikavoimia joka piilottaa m ...

Prinsessa Anna (Frozen)
5
5 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Anna on pienempi kahdesta päähenkilöt sisaret Disney-elokuva Frozen. Anna on pieni, ei tiedä, että hänen sisarensa on valta valvoa kylmän ja jään. Anna kasvaa yksin palatsi, jossa hän asuu kuninkaat. Hänen vanhempansa kuolevat myrskyssä merellä ja hänen sisarensa tuli kuningatar. Anna on rakastunut prinssin toisen maan, mutta osoittautuu huijaus, joka on pahis.