ALT DE LA IMAGEN

Elektro (Hämähäkkimies)

Hämähäkkimies värityskuvia

Elektro (Hämähäkkimies)

Elektro (Hämähäkkimies)

Elektro (Hämähäkkimies) väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Elektro on vihollinen Hämähäkkimies konna, on yksi vanhimmista klassisen roistoja ja Hämähäkkimies. Hänen oikea nimensä on Maxwell Dillon ja iski salama samalla kun vahvistetaan joitain voimalinjat, joten se elävä kondensaattori kykenee tuottamaan ja varastointi sähköä. Elektro oikealta nimeltään Maxwell Dillon on fiktiivinen rikollinen Marvel Comicsin sarjakuvissa ja Hämähäkkimiehen vihollinen.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 9408 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 37 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Elektro (Hämähäkkimies)
Väritys Sivu Elektro (Hämähäkkimies)

Hämähäkkimies on ollut yleisin kilpailija Elektro kukistamalla rikollinen uudestaan ​​ja uudestaan​​, jatkuvasti vitsejä hänen kustannuksellaan, ja nöyryyttävä häntä edessä väkijoukon, joka katseli hänen taistelee. Hänellä on tytär, Allison, jotka perivät hänen toimivaltaansa, ja jatkaa samalla tavalla kuin vastaan Hämähäkkimies konna, joiden nimi Aftershock.

Katsotaanpa maali Elektro (Hämähäkkimies) väritys sivu Pidätkö Hämähäkkimies väritys sivut? Tämä on kuva Elektro (Hämähäkkimies) väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Elektro (Hämähäkkimies) väritys sivu Hämähäkkimies. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Elektro (Hämähäkkimies) väritys sivu on Suomi ja liittyy Hämähäkkimies. Meidän piirustus Elektro (Hämähäkkimies) on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Hämähäkkimies että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Elektro (Hämähäkkimies) sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Hämähäkkimies eniten maalatut sivut

Spider-Man
5
5 / 10 - 168 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys nyt Amazing Spiderman tässä upea kuva Hämähäkkimies svengaava hänen seitti. Spider-Man tulee hänen web jotta voit väritys verkossa. Hämähäkkimies, alias Hämis, tunnetaan myös seinä-tela. Se on uskomaton inhimilliset voimat ja refleksit. Se on myös hämähäkki tunnetta, joka varoittaa vaarasta kanssa millisekunnin etukäteen kiinni paitsi kautta heijastuksia.

Hämähäkkimies
4
4 / 10 - 115 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Hämähäkkimies on sarjakuva supersankari, joka on näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa ja sarjakuva on erittäin suosittu lasten keskuudessa. Se on hahmo, joka suojelee ja puolustaa puolustuskyvyttömiä lakiin ja oikeuteen. Hänellä on hyvä huumorintaju ja tosielämässä on nimeltään Peter Parker ja on valokuvaaja kaupungin johtava sanomalehti.

Lisko (Hämähäkkimies)
6
6 / 10 - 74 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Lisko on yksi Hämähäkkimies vihollisia, on konna kanssa todellinen nimi Dr. Curt Connors, on ystävä Peter Parker, mutta ei tiedä, että tämä on Hämähäkkimies. Koska sota lääkäri menetti käsivartensa, joten hän tutkittu kyky liskoja uudistua menetetty elimiä takaisin hänen kätensä, mutta päätyi mutantti lisko. Lisko, oikealta nimeltään tohtori Curtis Connors on Marvel-kustan ...