ALT DE LA IMAGEN

Musta Kissa (Hämähäkkimies)

Hämähäkkimies värityskuvia

Musta Kissa (Hämähäkkimies)

Musta Kissa (Hämähäkkimies)

Musta Kissa (Hämähäkkimies) väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Musta Kissa on vihollinen Hämähäkkimies konna, hänen nimensä on Felicia Hardy. Hän oli tytär Walter Hardy suurin kissa murtovaras maailmassa ja päätyi vankilaan. Hän omistautui kouluttaa taistelulajeissa tulla asiantuntija ja sitten emuloitu isäänsä varas. Hänen puku kissa yritti pelastaa isänsä, mutta hän oli hyvin sairas. Musta Kissa (Felicia Hardy) on fiktiivinen antisankari Marvelin sarjakuvamaailmassa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8279 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 18 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Musta Kissa (Hämähäkkimies)
Väritys Sivu Musta Kissa (Hämähäkkimies)

Musta Kissa Felicia Hardy markkinatalouskohtelua tai Hämähäkkimies, joka auttoi lunastamaan virheitä rikollinen ja kääntyi hyvä auttaa Hämähäkkimies taistelemaan pahaa ja vaalimaan oikeudenmukaisuuden ja järjestyksen.

Katsotaanpa maali Musta Kissa (Hämähäkkimies) väritys sivu Pidätkö Hämähäkkimies väritys sivut? Tämä on kuva Musta Kissa (Hämähäkkimies) väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Musta Kissa (Hämähäkkimies) väritys sivu Hämähäkkimies. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Musta Kissa (Hämähäkkimies) väritys sivu on Suomi ja liittyy Hämähäkkimies. Meidän piirustus Musta Kissa (Hämähäkkimies) on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Hämähäkkimies että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Musta Kissa (Hämähäkkimies) sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Hämähäkkimies eniten maalatut sivut

Spider-Man
5
5 / 10 - 168 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys nyt Amazing Spiderman tässä upea kuva Hämähäkkimies svengaava hänen seitti. Spider-Man tulee hänen web jotta voit väritys verkossa. Hämähäkkimies, alias Hämis, tunnetaan myös seinä-tela. Se on uskomaton inhimilliset voimat ja refleksit. Se on myös hämähäkki tunnetta, joka varoittaa vaarasta kanssa millisekunnin etukäteen kiinni paitsi kautta heijastuksia.

Hämähäkkimies
4
4 / 10 - 115 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Hämähäkkimies on sarjakuva supersankari, joka on näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa ja sarjakuva on erittäin suosittu lasten keskuudessa. Se on hahmo, joka suojelee ja puolustaa puolustuskyvyttömiä lakiin ja oikeuteen. Hänellä on hyvä huumorintaju ja tosielämässä on nimeltään Peter Parker ja on valokuvaaja kaupungin johtava sanomalehti.

Lisko (Hämähäkkimies)
6
6 / 10 - 74 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Lisko on yksi Hämähäkkimies vihollisia, on konna kanssa todellinen nimi Dr. Curt Connors, on ystävä Peter Parker, mutta ei tiedä, että tämä on Hämähäkkimies. Koska sota lääkäri menetti käsivartensa, joten hän tutkittu kyky liskoja uudistua menetetty elimiä takaisin hänen kätensä, mutta päätyi mutantti lisko. Lisko, oikealta nimeltään tohtori Curtis Connors on Marvel-kustan ...