ALT DE LA IMAGEN

Tri. Mustekala

Hämähäkkimies värityskuvia

Tri. Mustekala

Tri. Mustekala

Tri. Mustekala väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tri Mustekala on nimi Tri Otto Octavius ​​konna, tiedemies kehittää robottikäsivarsia jotka työskentelevät vaarallisten aineiden kanssa. Tri Mustekala on vihollinen Hämähäkkimies. Hän oli hyvä ihminen, joka tuli pahaa kun hän kuoli vaimonsa kuolemasta ja syyttää Hämähäkkimies. Se oli tiedemies, joka auttoi Peter Parker opintoja. Tohtori Mustekala on Marvel-kustantamon sarjakuvissa esiintyvä superroisto, jonka loivat Stan Lee ja Steve Ditko.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8650 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 25 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Tri. Mustekala
Väritys Sivu Tri. Mustekala

Tohtori Mustekala on tullut vaarallinen vihollinen Hämähäkkimies, jossa meneillään suunnitelmia tappaa hänet ja sai tehdä Hämähäkkimies replantease seuraa tai ei niin supersankari. Hän saapui salaisuus identiteetin Hämähäkkimies - Peter Parker, mutta ei voinut sanoa kuka.

Katsotaanpa maali Tri. Mustekala väritys sivu Pidätkö Hämähäkkimies väritys sivut? Tämä on kuva Tri. Mustekala väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Tri. Mustekala väritys sivu Hämähäkkimies. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Tri. Mustekala väritys sivu on Suomi ja liittyy Hämähäkkimies. Meidän piirustus Tri. Mustekala on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Hämähäkkimies että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Tri. Mustekala sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Hämähäkkimies eniten maalatut sivut

Spider-Man
5
5 / 10 - 168 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys nyt Amazing Spiderman tässä upea kuva Hämähäkkimies svengaava hänen seitti. Spider-Man tulee hänen web jotta voit väritys verkossa. Hämähäkkimies, alias Hämis, tunnetaan myös seinä-tela. Se on uskomaton inhimilliset voimat ja refleksit. Se on myös hämähäkki tunnetta, joka varoittaa vaarasta kanssa millisekunnin etukäteen kiinni paitsi kautta heijastuksia.

Hämähäkkimies
4
4 / 10 - 115 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Hämähäkkimies on sarjakuva supersankari, joka on näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa ja sarjakuva on erittäin suosittu lasten keskuudessa. Se on hahmo, joka suojelee ja puolustaa puolustuskyvyttömiä lakiin ja oikeuteen. Hänellä on hyvä huumorintaju ja tosielämässä on nimeltään Peter Parker ja on valokuvaaja kaupungin johtava sanomalehti.

Lisko (Hämähäkkimies)
6
6 / 10 - 74 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Lisko on yksi Hämähäkkimies vihollisia, on konna kanssa todellinen nimi Dr. Curt Connors, on ystävä Peter Parker, mutta ei tiedä, että tämä on Hämähäkkimies. Koska sota lääkäri menetti käsivartensa, joten hän tutkittu kyky liskoja uudistua menetetty elimiä takaisin hänen kätensä, mutta päätyi mutantti lisko. Lisko, oikealta nimeltään tohtori Curtis Connors on Marvel-kustan ...