ALT DE LA IMAGEN

Vihreä Menninkäinen

Hämähäkkimies värityskuvia

Vihreä Menninkäinen

Vihreä Menninkäinen

Vihreä Menninkäinen väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Vihreä Menninkäinen on nimi vihollinen Hämähäkkimies konna Norman Osborn, omistajan suuryrityksen ja miljardööri, isä Peter Parkerin paras ystävä. Norman Osborn luotu Oscorp teollisuus, joka on erikoistunut kemian kehitykseen. Hämähäkki-Mies yrittänyt lopettaa, mutta hän ei voinut muilla konna ja päätin tulla Hämähäkki-Mies hyökkäsi uudestaan ​​ja uudestaan​​, ei tiedä, että nousu-seinät oli todella teini Peter Parkerin ystävä Harry. Vihreä Menninkäinen on Marvel-kustantamon luoma superroisto, joka esiintyi ensimmäisen kerran Amazing Spider-Man-sarjakuvalehden numerossa 14.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 9631 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 61 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Vihreä Menninkäinen
Väritys Sivu Vihreä Menninkäinen

Vihreä Menninkäinen on yli-inhimilliset voimat ja älykkyys ja niiden yritysten rahaa kehittää teknisiä laitteita kuin laiva, jonka avulla voit lentää tai vaarallisia aseita. Se on yksi suurimmista vihollisia Hämähäkkimies sarjakuvia ja sarjakuva elokuvia.

Katsotaanpa maali Vihreä Menninkäinen väritys sivu Pidätkö Hämähäkkimies väritys sivut? Tämä on kuva Vihreä Menninkäinen väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Vihreä Menninkäinen väritys sivu Hämähäkkimies. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Vihreä Menninkäinen väritys sivu on Suomi ja liittyy Hämähäkkimies. Meidän piirustus Vihreä Menninkäinen on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Hämähäkkimies että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Vihreä Menninkäinen sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Hämähäkkimies eniten maalatut sivut

Spider-Man
5
5 / 10 - 168 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys nyt Amazing Spiderman tässä upea kuva Hämähäkkimies svengaava hänen seitti. Spider-Man tulee hänen web jotta voit väritys verkossa. Hämähäkkimies, alias Hämis, tunnetaan myös seinä-tela. Se on uskomaton inhimilliset voimat ja refleksit. Se on myös hämähäkki tunnetta, joka varoittaa vaarasta kanssa millisekunnin etukäteen kiinni paitsi kautta heijastuksia.

Hämähäkkimies
4
4 / 10 - 115 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Hämähäkkimies on sarjakuva supersankari, joka on näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa ja sarjakuva on erittäin suosittu lasten keskuudessa. Se on hahmo, joka suojelee ja puolustaa puolustuskyvyttömiä lakiin ja oikeuteen. Hänellä on hyvä huumorintaju ja tosielämässä on nimeltään Peter Parker ja on valokuvaaja kaupungin johtava sanomalehti.

Lisko (Hämähäkkimies)
6
6 / 10 - 74 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Lisko on yksi Hämähäkkimies vihollisia, on konna kanssa todellinen nimi Dr. Curt Connors, on ystävä Peter Parker, mutta ei tiedä, että tämä on Hämähäkkimies. Koska sota lääkäri menetti käsivartensa, joten hän tutkittu kyky liskoja uudistua menetetty elimiä takaisin hänen kätensä, mutta päätyi mutantti lisko. Lisko, oikealta nimeltään tohtori Curtis Connors on Marvel-kustan ...