ALT DE LA IMAGEN

Harry Potter

Harry Potter värityskuvia

Harry Potter

Harry Potter

Harry Potter väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Harry Potter on poika, joka asuu setänsä alle tikkaat Englannissa. Eräänä päivänä hän saa kirjeen, jossa hän ilmoitti hän on otettu Tylypahka. Hän huomaa, että on nuori taikuri, hänen sedät ovat piilottaneet hänen tositarina. Alkaa oppia taikuutta ja siellä tavata hänen parhaita ystäviä ja elää uskomaton seikkailuja.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8078 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 15 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Harry Potter
Väritys Sivu Harry Potter

Tämä on päähenkilö kirjasarjan että kantaa hänen nimeään ja joka lasketaan nuori velho oppii käsittelemään hänen toimivaltaansa. Hänen vanhempansa kuolivat pahin velho kaikkien aikojen pyrkii nyt kostaa hänelle. Jokaisessa seikkailu on taisteltava pahuuden voimia, paha velhot, lohikäärmeitä, hirviöitä, jne tarina ystävyydestä, rakkaudesta, perhe ja seikkailu.

Katsotaanpa maali Harry Potter väritys sivu Pidätkö Harry Potter väritys sivut? Tämä on kuva Harry Potter väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Harry Potter väritys sivu Harry Potter. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Harry Potter väritys sivu on Suomi ja liittyy Harry Potter. Meidän piirustus Harry Potter on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Harry Potter että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Harry Potter sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Harry Potter eniten maalatut sivut

Howard Express
5
5 / 10 - 3 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Howard Express on juna, joka vie koululaiset Tylypahkan. Tylypahka Express on nimi juna, joka kulkee Lontoon ja Tylypahkan. Juna päässä Kings Crossin asemalta, laiturilta 9 ¾ ja saapuu Hogsmeade'n asemalla. Se tekee tämän rodun noin kuusi kertaa vuodessa ottaa opiskelijat kouluun tai kotiin loma-aikoina.