ALT DE LA IMAGEN

Howard Express

Harry Potter värityskuvia

Howard Express

Howard Express

Howard Express väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Howard Express on juna, joka vie koululaiset Tylypahkan. Tylypahka Express on nimi juna, joka kulkee Lontoon ja Tylypahkan. Juna päässä Kings Crossin asemalta, laiturilta 9 ¾ ja saapuu Hogsmeade'n asemalla. Se tekee tämän rodun noin kuusi kertaa vuodessa ottaa opiskelijat kouluun tai kotiin loma-aikoina.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7914 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 3 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Howard Express
Väritys Sivu Howard Express

On laskeutuvat Hogsmeade'n Station, Fuksit soutu järven yli veneellä Tylypahkan linnan kanssa Hagrid. Hän oli kyytiin Tylypahkan Express Harry Potter jossa hän tapasi kaksi parasta kaveria Ron Weasley ja Hermione Granger ensimmäisen kirjan sarjassa. Se on iso punainen junan vaunut mukautettu henkilökuljetuksiin. Se on höyryjuna ilmeisesti toimii taikuutta.

Katsotaanpa maali Howard Express väritys sivu Pidätkö Harry Potter väritys sivut? Tämä on kuva Howard Express väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Howard Express väritys sivu Harry Potter. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Howard Express väritys sivu on Suomi ja liittyy Harry Potter. Meidän piirustus Howard Express on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Harry Potter että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Howard Express sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Harry Potter eniten maalatut sivut

Harry Potter
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Harry Potter on poika, joka asuu setänsä alle tikkaat Englannissa. Eräänä päivänä hän saa kirjeen, jossa hän ilmoitti hän on otettu Tylypahka. Hän huomaa, että on nuori taikuri, hänen sedät ovat piilottaneet hänen tositarina. Alkaa oppia taikuutta ja siellä tavata hänen parhaita ystäviä ja elää uskomaton seikkailuja.