ALT DE LA IMAGEN

Kesytetty Hevonen

Hevoset värityskuvia

Kesytetty Hevonen

Kesytetty Hevonen

Kesytetty Hevonen väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä hevonen on tässä piirustus satula, joka osoittaa, että se on väritys sivu kesytetty hevonen, eläin, joka on kesytetty näyttää sitä totella ratsumies, joka haluaa ratsastaa. Pidätkö hevosista? Tämän piirustuksen voit väri tämän kesytetty ori kuin ne, jotka intiaanien ja cowboyt käyttää, kuin elokuvissa. Tunnet kuin todellinen cowboy! Voit myös värittää monin eri tavoin, koska hevoset kaikilla on erilaisia ​​yhdistelmiä turkista. Riippuen sen väri, hevonen voi olla suolaheinä (punaruskea), albiino (valkoinen punaiset silmät), säämiskänvärinen (beige), valkoinen, musta, ruskea, Isabelo (ruskea tumma harja) tai Palomino (kastanja valoa harja), joukossa muita mahdollisuuksia.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 10413 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 28 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Kesytetty Hevonen
Väritys Sivu Kesytetty Hevonen

Väritys sivu kotimaan hevonen, tai kesytetty hevonen, jolla on satula kaikki rahapulassa ja valmis menemään ja tekemään sen päällikkö tai ratsumies sen takaisin. Jälkeen kouluratsastus vaihe kotimaan hevosia, nykyään hevosia käytetään paljon eri tarkoituksiin, ne kaikki liittyy kunnioitusta ja hoitoa eläin. Hevoset ovat yleensä käytetään urheilun, ovatko ne hevoskilpailuja tai ratsastus kilpailuja, kuten hyppy tai polo. Aikaisemmin hevoset auttamistanne maatalouden tehtävät vetää raskasta kärryä merikuljetuksen, varsinkin vahvin rotuja kuten Percheron hevoset tai luonnos hevosia, mutta tuollaiset tehtävät ovat kuolleet pois. Luonnos hevonen käytetään vain kärryt ja vapaa-vaunut, kävellä ihmiset ympäri puistoja, messuille tai vertauskuvallisimmista paikkoja joissakin kaupungeissa, kuten New York tai Pariisi. Myös paljon hevosten ystäviä on ominaisuuksia, jossa ne lisääntyvät hevosia, tai on niitä lemmikkeinä kävelemään ne, ja yksityiseen käyttöön niiden ori. Tämä on yleisimmin todettu maaseudun pallo kaupungeissa tai pienissä kaupungeissa, joilla voi olla juurtunut hevosurheilun perinne.

Katsotaanpa maali Kesytetty Hevonen väritys sivu Pidätkö Hevoset väritys sivut? Tämä on kuva Kesytetty Hevonen väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Kesytetty Hevonen väritys sivu Hevoset. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Kesytetty Hevonen väritys sivu on Suomi ja liittyy Hevoset. Meidän piirustus Kesytetty Hevonen on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Hevoset että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Kesytetty Hevonen sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Hevoset eniten maalatut sivut

Poni
6
6 / 10 - 110 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä väritys sivulla näet poni nimeltä Pinkie Pie, My Little Pony-sarjan. Se on animaatiosarja, joka kasvoi ulos lelu linja My Little Pony. Jos pidät poneja, värittää tämä mukava poni ja kirkkaat värit. Muut hevonen väri odottaa tähän luokkaan, ja voit väri verkossa niitä, kaikki ilmaiseksi. Nauti hevonen väritys sivut!

Elegantti Hevonen
6
6 / 10 - 73 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Elegantti hevonen tämä väritys sivu näkyy tasainen takajaloillaan. Voit valita värin takki hevonen, ja voit valita värin hänen harja. Voit värittää realistinen hevosen kanssa todellinen turkis värejä kuten ruskea tai musta, mutta voit luoda upea eläin valita minkä tahansa värin voit ajatella. Haluatko testata?

Tamma
6
6 / 10 - 60 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tamma on nainen hevonen, hevosten äiti tai varsa. Tässä kuva poikanne ja tyttärenne on hyvin naisellinen tamma hyvin pitkät hiukset, harja ja häntä hyvin naisellinen silmissä ja sorkat että lähes näyttävät korkokengät katsottuna edessä. Erittäin naisellinen ja sympaattinen hahmo. Pidätkö hevosista?