ALT DE LA IMAGEN

Nurin

Väritys mallit Nurin

Nurin Värityskuvia

Nurin väritys sivut voit maalata värit ja hauskaa joka päivä sivuiltamme värin antaminen mustavalkoisia kuvia. Online-vapaa-ajan ja viihteen alueella.

Nurin väritys Kuvat

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltava Nurin väritys sivu

Surullisuus väritys sivu

Surullisuus väritys sivu

Tämä hahmo de elokuva Inside Out on Sadness, on yksi niistä tunteista, jotka elävät sisällä Riley, tyttö. Sadness vastaa reagoimaan suru ja itku kun jotain epämiellyttävää tapahtuu Riley tai on muisti, joka tuottaa sitä. Sadness väri on sininen, mutta jos haluat, voit valita yhdistelmän iloinen piirustuksen, että paljon nautittavaa ... Lue lisää

Nurin Väritys online maali

Nurin värityskuvia

Uusi Nurin

Nurin

Väritys ilmaiseksi Suomen noin Nurin ja niihin liittyvät Inside Out on nimi Disney Pixar elokuva, jossa tunteet, jotka elävät sisällä jokainen ovat päähenkilöitä tässä viihdyttävä seikkailu. Päähenkilöt ovat Joy, Sadness, pelko, viha ja inhoa, ja ovat ruumiillistuma niitä pieniä sisäiset äänet, että olemme kaikki koskaan kuullut sisällä. Ne ovat kuitenkin valvoa tunteita ja reaktioita kehon kaikissa tilanteissa, mutta joskus käyttäytyä oudosti. Tämä esillä elokuva Disneyn Pixarin ohjasi Pete Docter, joka aikaisemmin ohjasi Up and Monsters Inc. Hän on myös osallistunut muita pelejä, kuten Brave tai Wall-E. Jos olet rakastaja Pixar elokuvia, varmasti ihastut tämän perheen komedia, koska se on hauskaa ja täynnä väriä.

Nurin Väritys maalata värikkäitä kuvia internetissä ilmaiseksi. Tulostettava kuvia Nurin. Inside Out elokuva ensi-iltansa 19. kesäkuuta 2015 ja kertoo tarinan tyttö nimeltä Riley ja tunteita, jotka elävät sisällä ja hallitsemaan reaktioita ja tunteita kehon käyttäen suurta konsolin valvomossa. Tunteet eivät ole aina samaa mieltä, ja siksi joissakin tilanteissa ihmiskehon reagoi outoja tai odottamattomia. Tunteet ollut koskaan ollut elossa, ja se osoittaa uusi Disney-Pixarin elokuva ihastuttaa sinua, nauraa, ja monet muut tunteita enemmän.. Täällä on musta ja valkoinen kuvia linjan Nurin maalata ja väri Suomi ilman ladata mitään tai asentaa mitään tietokoneellesi. Uusi piirustukset Nurin! ja paras lasten piirustuksia. Väritys sivua Nurin, että voit maalata tietokoneesta tai tulostaa ne ja väriä ne käsin. Voit myös ladata tietokoneeseen kuvan tulostaa ja värittää koko ajan, että haluat.