ALT DE LA IMAGEN

Iloa ja surua

Nurin värityskuvia

Iloa ja surua

Iloa ja surua

Iloa ja surua väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Surua ja iloa ovat päähenkilöt Disney Pixar "Inside Out". Elokuva perustuu tunteisiin ihmisten. Kaksi ensisijaista tunteita ihmiset ovat päähenkilöt tässä tarinassa elämästä lapsi. Ensimmäinen asia, että lapset tuntevat ovat vastakohta tunteita ilon ja surun.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 5120 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 4.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 5 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Iloa ja surua
Väritys Sivu Iloa ja surua

Animaatioelokuva päässä Walt Disney ja Pixar nimeltään "Inside Out". Animaatioelokuva, joka kertoo tarinan tyttö, joka siirtyy kaupungin ja miten tunteet vaikuttavat uuden elämän. Kaksi tärkeintä inhimillisiä tunteita pari päähenkilöt tämän tarinan lapsiin.

Katsotaanpa maali Iloa ja surua väritys sivu Pidätkö Nurin väritys sivut? Tämä on kuva Iloa ja surua väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Iloa ja surua väritys sivu Nurin. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Iloa ja surua väritys sivu on Suomi ja liittyy Nurin. Meidän piirustus Iloa ja surua on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nurin että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Iloa ja surua sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nurin eniten maalatut sivut

Inhoa, vihaa ja pelkoa
3
3 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Päähenkilöt Walt Disney Pixarin elokuva "Inside Out" ovat inhimillisiä tunteita. Ihmisen tunteet ovat mitä määritellä käyttäytymistämme ja meidän muistoja. Elokuvassa kolme ihmisten tunteita on inhoa, vihaa ja pelkoa. Jokainen on auttaa aivojen toimintaa koskevaan päätöksentekoon, jotka määrittelevät käyttäytymistämme ja meidän muistoja.

Inho
10
10 / 10 - 3 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Yksi tunteita, jotka elävät sisällä Riley on Disgust, joka on tehtävä (kuten hän sanoo) estämään Riley on myrkytetty ilkeä asioita, kuten parsakaali ja muut vihannekset. Hallitseva väri inhoa ​​on vihreä, mutta myös mukava violetti nenäliinan. Hän on niin söpö ja se on aina huoliteltu, ja on pitkät silmäripset. Ilmaus tästä on tapana aina kierretty irvistys.

Ilo
7
7 / 10 - 3 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ilo on yksi päähenkilöt elokuvan tunteiden Inside Out, jossa tunteiden hallita. Tämä hahmo on edustus tunteita euforia ja mielihyvää, se on hyvin optimistinen ja aktiivinen, ja aina hyvällä tuulella. Joy tehtävänä on ylläpitää hyvää huumoria ja Riley, tyttö he asuvat. Niiden värit ovat keltainen ja sininen, ja hän säteilee hehkua ympärillä sammumaton.