ALT DE LA IMAGEN

Ilo

Nurin värityskuvia

Ilo

Ilo

Ilo väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ilo on yksi päähenkilöt elokuvan tunteiden Inside Out, jossa tunteiden hallita. Tämä hahmo on edustus tunteita euforia ja mielihyvää, se on hyvin optimistinen ja aktiivinen, ja aina hyvällä tuulella. Joy tehtävänä on ylläpitää hyvää huumoria ja Riley, tyttö he asuvat. Niiden värit ovat keltainen ja sininen, ja hän säteilee hehkua ympärillä sammumaton.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 2126 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 3 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Ilo
Väritys Sivu Ilo

Eri merkkien Inside Out on Joy, joka on ensimmäinen tunne, joka ilmestyi sisälle Riley kun hän oli vain vauva.

Katsotaanpa maali Ilo väritys sivu Pidätkö Nurin väritys sivut? Tämä on kuva Ilo väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Ilo väritys sivu Nurin. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Ilo väritys sivu on Suomi ja liittyy Nurin. Meidän piirustus Ilo on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nurin että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Ilo sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nurin eniten maalatut sivut

Iloa ja surua
4
4 / 10 - 5 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Surua ja iloa ovat päähenkilöt Disney Pixar "Inside Out". Elokuva perustuu tunteisiin ihmisten. Kaksi ensisijaista tunteita ihmiset ovat päähenkilöt tässä tarinassa elämästä lapsi. Ensimmäinen asia, että lapset tuntevat ovat vastakohta tunteita ilon ja surun.

Inhoa, vihaa ja pelkoa
3
3 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Päähenkilöt Walt Disney Pixarin elokuva "Inside Out" ovat inhimillisiä tunteita. Ihmisen tunteet ovat mitä määritellä käyttäytymistämme ja meidän muistoja. Elokuvassa kolme ihmisten tunteita on inhoa, vihaa ja pelkoa. Jokainen on auttaa aivojen toimintaa koskevaan päätöksentekoon, jotka määrittelevät käyttäytymistämme ja meidän muistoja.

Inho
10
10 / 10 - 3 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Yksi tunteita, jotka elävät sisällä Riley on Disgust, joka on tehtävä (kuten hän sanoo) estämään Riley on myrkytetty ilkeä asioita, kuten parsakaali ja muut vihannekset. Hallitseva väri inhoa ​​on vihreä, mutta myös mukava violetti nenäliinan. Hän on niin söpö ja se on aina huoliteltu, ja on pitkät silmäripset. Ilmaus tästä on tapana aina kierretty irvistys.