ALT DE LA IMAGEN

Surullisuus

Nurin värityskuvia

Surullisuus

Surullisuus

Surullisuus väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä hahmo de elokuva Inside Out on Sadness, on yksi niistä tunteista, jotka elävät sisällä Riley, tyttö. Sadness vastaa reagoimaan suru ja itku kun jotain epämiellyttävää tapahtuu Riley tai on muisti, joka tuottaa sitä. Sadness väri on sininen, mutta jos haluat, voit valita yhdistelmän iloinen piirustuksen, että paljon nautittavaa ja hauskoja värejä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 2013 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 9.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 5 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Surullisuus
Väritys Sivu Surullisuus

Merkkiä Disney Pixar Inside Out ovat tunteita, jotka elävät sisällä kaikki ihmiset, jotka ovat lisäksi Sadness, Joy, Anger, Disgust ja pelko.

Katsotaanpa maali Surullisuus väritys sivu Pidätkö Nurin väritys sivut? Tämä on kuva Surullisuus väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Surullisuus väritys sivu Nurin. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Surullisuus väritys sivu on Suomi ja liittyy Nurin. Meidän piirustus Surullisuus on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nurin että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Surullisuus sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nurin eniten maalatut sivut

Iloa ja surua
4
4 / 10 - 5 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Surua ja iloa ovat päähenkilöt Disney Pixar "Inside Out". Elokuva perustuu tunteisiin ihmisten. Kaksi ensisijaista tunteita ihmiset ovat päähenkilöt tässä tarinassa elämästä lapsi. Ensimmäinen asia, että lapset tuntevat ovat vastakohta tunteita ilon ja surun.

Inhoa, vihaa ja pelkoa
3
3 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Päähenkilöt Walt Disney Pixarin elokuva "Inside Out" ovat inhimillisiä tunteita. Ihmisen tunteet ovat mitä määritellä käyttäytymistämme ja meidän muistoja. Elokuvassa kolme ihmisten tunteita on inhoa, vihaa ja pelkoa. Jokainen on auttaa aivojen toimintaa koskevaan päätöksentekoon, jotka määrittelevät käyttäytymistämme ja meidän muistoja.

Inho
10
10 / 10 - 3 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Yksi tunteita, jotka elävät sisällä Riley on Disgust, joka on tehtävä (kuten hän sanoo) estämään Riley on myrkytetty ilkeä asioita, kuten parsakaali ja muut vihannekset. Hallitseva väri inhoa ​​on vihreä, mutta myös mukava violetti nenäliinan. Hän on niin söpö ja se on aina huoliteltu, ja on pitkät silmäripset. Ilmaus tästä on tapana aina kierretty irvistys.