ALT DE LA IMAGEN

Isä Vauvan Kanssa

Isänpäivä värityskuvia

Isä Vauvan Kanssa

Isä Vauvan Kanssa

Isä Vauvan Kanssa väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ihana kuva isä antaa pullon hänen vastasyntyneen poikansa. Kuten näette, tämä mies on huolellisesti pidellen vauva kääritään peiton vilustua. Koska isä on yksi onnellisin hetkiä elämässä mies. Tätä piirustusta väritys voi olla mukava tapa onnitella isä hänen alkuvuosina vanhempana. Tämän kuvitus voit luoda kortteja vanhemmille, koska lasten on aihetta juhlaan ja on jotain olla ylpeitä. Haluatko yllättää isäsi hänen erityinen päivä? Älä epäröi ja valmistella itse kiva värillinen piirros. Voit tehdä tämän käyttämällä online väritys sovellus, tai tulostaa kuvan ja käyttää suosikki maalauksia luoda oman kuva.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6228 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 9.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Isä Vauvan Kanssa
Väritys Sivu Isä Vauvan Kanssa

Hyvin tarjouksen kohtaus isä pulloruokinta hänen pikku vauva kääritään peiton.

Katsotaanpa maali Isä Vauvan Kanssa väritys sivu Pidätkö Isänpäivä väritys sivut? Tämä on kuva Isä Vauvan Kanssa väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Isä Vauvan Kanssa väritys sivu Isänpäivä. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Isä Vauvan Kanssa väritys sivu on Suomi ja liittyy Isänpäivä. Meidän piirustus Isä Vauvan Kanssa on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Isänpäivä että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Isä Vauvan Kanssa sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Isänpäivä eniten maalatut sivut

Isä
7
7 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Mies näkyy tässä väritys sivu edustaa mitä tahansa isä, kuten tässä kuvassa, jossa on ystävällinen ja rakastettava ilme. Tässä piirroksessa, kun olet värittänyt sen, on erittäin hyvä tapa luoda kortin isänpäivänä. Seuraava piirustuksen, voit kirjoittaa mitään omistautumista, emotionaalisia lauseita tai yksinkertaisesti \"Onnellinen Isänpäivä Isä\" tulla lahja tunnearvo, s ...

Isä ja Poika
6
6 / 10 - 17 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väri verkossa tämä mukava piirustus isä, joka lukee kirjaa pojalleen, joka on hänet polvilleen. Tämä kaunis perhe kohtaus on mukava asia tulostaa ja väri. Jos väri se väriliiduilla, voit antaa sen isäsi jotta hän voi ripustaa sen jääkaappiin. Väri piirustuksen ja tee isäsi lahja.

Isä ja Tytär
6
6 / 10 - 19 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä isä näyttää hyvin onnellinen kävely kädessä hänen tyttärensä. On aina sanottu, että tyttäret ovat heikkous isiensä. Sekä tämä tyttö ja hänen isänsä voimme huomata onnea he tuntevat. Tätä piirustusta väritys on suunniteltu mistään pikku tyttö, joka haluaa tehdä lahja hänen isänsä. Piirtämiseen värittävät itse voit luoda Isänpäivä lahja, kuten kortin. Jos ...