ALT DE LA IMAGEN

Isä

Isänpäivä värityskuvia

Isä

Isä

Isä väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Mies näkyy tässä väritys sivu edustaa mitä tahansa isä, kuten tässä kuvassa, jossa on ystävällinen ja rakastettava ilme. Tässä piirroksessa, kun olet värittänyt sen, on erittäin hyvä tapa luoda kortin isänpäivänä. Seuraava piirustuksen, voit kirjoittaa mitään omistautumista, emotionaalisia lauseita tai yksinkertaisesti "Onnellinen Isänpäivä Isä" tulla lahja tunnearvo, sillä tärkeintä ei ole mitä se maksaa lahja, on innokkaasti se antaa ja vaivaa, että menee lahjaksi, varsinkin kun itse valettu. Kerro isällesi "kiitos", todistaa ihailla häntä ja mitä hän tekee joka päivä tällä väritys sivu isä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7780 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 14 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Isä
Väritys Sivu Isä

Tässä väritys sivu hieno isä kädet taskuissa osoittautuu hyvä ihminen, joka on erittäin ystävällinen ilme.Luku vanhemman tulisi olla suojaava ja kurinalaisuutta, mutta myös isät ovat ne, jotka kuuntelevat meidän ongelmia ja ovat aina siellä, kun kehitämme komplikaatioita. Näistä ja muista syistä, Isänpäivä on täydellinen tilaisuus kertoa isällesi mitä tunnet, ja niiden kanssa on mukava touch, kuten päivittäin monta kertaa emme ymmärrä, miten se tulisi ymmärtää kaiken, että vanhemmat eivät meille epäitsekäs tavalla. Kuinka monta kertaa olet tarvitsevat apua ja isäsi on tarjonnut tähän? Jos ajattelee sitä nyt varmasti muistat monia tilanteita, joissa isä oli teidän puolella, joten vaikka tänään ei ole Isät päivä voi olla hyvä ele hänelle antaa hänelle piirustus värin ehdotatte täällä, koska on värittävät tämä kuva ansaitset paljon emotionaalista merkitystä isäsi, ja varmasti tavallinen päivä tänään odota mitään yllätyksiä sinulle, joten voit iloita päivä.

Katsotaanpa maali Isä väritys sivu Pidätkö Isänpäivä väritys sivut? Tämä on kuva Isä väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Isä väritys sivu Isänpäivä. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Isä väritys sivu on Suomi ja liittyy Isänpäivä. Meidän piirustus Isä on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Isänpäivä että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Isä sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Isänpäivä eniten maalatut sivut

Isä ja Poika
6
6 / 10 - 17 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väri verkossa tämä mukava piirustus isä, joka lukee kirjaa pojalleen, joka on hänet polvilleen. Tämä kaunis perhe kohtaus on mukava asia tulostaa ja väri. Jos väri se väriliiduilla, voit antaa sen isäsi jotta hän voi ripustaa sen jääkaappiin. Väri piirustuksen ja tee isäsi lahja.

Isä ja Tytär
6
6 / 10 - 19 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä isä näyttää hyvin onnellinen kävely kädessä hänen tyttärensä. On aina sanottu, että tyttäret ovat heikkous isiensä. Sekä tämä tyttö ja hänen isänsä voimme huomata onnea he tuntevat. Tätä piirustusta väritys on suunniteltu mistään pikku tyttö, joka haluaa tehdä lahja hänen isänsä. Piirtämiseen värittävät itse voit luoda Isänpäivä lahja, kuten kortin. Jos ...

Isä ja Poika Pyörä
2
2 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tyypillinen isä ja poika kohtaus on mitä voimme hän tässä väritys sivu isä opettaa pojalleen ajaa polkupyörällä.Lapsi on hieman huolestunut, vapina, mutta hänen isänsä on pitää hänet, jos hän kallistuu liikaa tai on menettänyt sen hallinnan. Värittämistä isä ja poika piirustus ja tehdä sinusta isä lahja Isien Päivä, koska hän on varmasti onnellinen siitä.