ALT DE LA IMAGEN

Kolminkertainen Isien Päivä

Isänpäivä värityskuvia

Kolminkertainen Isien Päivä

Kolminkertainen Isien Päivä

Kolminkertainen Isien Päivä väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä vanhempi on kolminkertainen Isien Päivä vuosittain, koska hänellä on kolme poikaa, jotka ovat kolmoset, joten se on kolminkertainen juhla. Joskus lapset tekevät vanhemmat hulluksi, ja Isien Päivä on loistava tilaisuus kiittää isämme mitä hän tekee meille joka päivä. Värittämistä kuva isä ja hänen kolme tuhma lasta, ja tehdä lahja isäsi hänen erityinen päivä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 5984 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 2.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Arvosana perustuu 22 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Kolminkertainen Isien Päivä
Väritys Sivu Kolminkertainen Isien Päivä

Isien Päivä väritys sivu, jossa voit nähdä isä kolme kolmoset, kolme veljeä, jotka ovat syntyneet samana päivänä ja ovat käytännössä samat. Jos on isä on usein vaikeaa, kuvitella, mitä se on olla, että vaivaa kolminkertaistunut.

Katsotaanpa maali Kolminkertainen Isien Päivä väritys sivu Pidätkö Isänpäivä väritys sivut? Tämä on kuva Kolminkertainen Isien Päivä väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Kolminkertainen Isien Päivä väritys sivu Isänpäivä. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Kolminkertainen Isien Päivä väritys sivu on Suomi ja liittyy Isänpäivä. Meidän piirustus Kolminkertainen Isien Päivä on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Isänpäivä että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Kolminkertainen Isien Päivä sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Isänpäivä eniten maalatut sivut

Isä
7
7 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Mies näkyy tässä väritys sivu edustaa mitä tahansa isä, kuten tässä kuvassa, jossa on ystävällinen ja rakastettava ilme. Tässä piirroksessa, kun olet värittänyt sen, on erittäin hyvä tapa luoda kortin isänpäivänä. Seuraava piirustuksen, voit kirjoittaa mitään omistautumista, emotionaalisia lauseita tai yksinkertaisesti \"Onnellinen Isänpäivä Isä\" tulla lahja tunnearvo, s ...

Isä ja Poika
6
6 / 10 - 17 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väri verkossa tämä mukava piirustus isä, joka lukee kirjaa pojalleen, joka on hänet polvilleen. Tämä kaunis perhe kohtaus on mukava asia tulostaa ja väri. Jos väri se väriliiduilla, voit antaa sen isäsi jotta hän voi ripustaa sen jääkaappiin. Väri piirustuksen ja tee isäsi lahja.

Isä ja Tytär
6
6 / 10 - 19 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä isä näyttää hyvin onnellinen kävely kädessä hänen tyttärensä. On aina sanottu, että tyttäret ovat heikkous isiensä. Sekä tämä tyttö ja hänen isänsä voimme huomata onnea he tuntevat. Tätä piirustusta väritys on suunniteltu mistään pikku tyttö, joka haluaa tehdä lahja hänen isänsä. Piirtämiseen värittävät itse voit luoda Isänpäivä lahja, kuten kortin. Jos ...