ALT DE LA IMAGEN

Höyryveturi

Junat värityskuvia

Höyryveturi

Höyryveturi

Höyryveturi väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä piirustuksessa voit väri höyryveturi, joka oli ensimmäinen keksitty malli veturi, joka ajoi ensimmäisen rautatien toiminnan kautta vesihöyryä. Myöhemmin tämä malli veturit korvattiin diesel, ja tänään junat ovat toimiva sähköä, parempaa ja puhtaampaa energiaa ja ympäristöystävällisiä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 9149 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 48 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Höyryveturi
Väritys Sivu Höyryveturi

Höyryveturi väritys sivu. Ensimmäinen rautateiden ajettiin vetureita, jossa hiiltä poltettiin lisää vesihöyryn paine, joka tarjoaa suuren tehon ensimmäisen junat.

Katsotaanpa maali Höyryveturi väritys sivu Pidätkö Junat väritys sivut? Tämä on kuva Höyryveturi väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Höyryveturi väritys sivu Junat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Höyryveturi väritys sivu on Suomi ja liittyy Junat. Meidän piirustus Höyryveturi on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Junat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Höyryveturi sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Junat eniten maalatut sivut

Tuomas Veturi
5
5 / 10 - 158 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nice Tuomas Veturi väritys sivu, joka on brittiläinen sarja noin rautatie moottori pääosissa Tuomas ja hänen ystävänsä. Tämä piirrossarjan tähden vuonna 1984 ja se perustuu rautateiden sarjan kirjoja. Väri tämä mukava veturi junan värit haluat. Jos haluat, tulostaa Tuomas tyhjäksi ja väri kuvaa väriliiduilla.

Maanalainen
7
7 / 10 - 68 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Joissakin suurissa kaupungeissa voimme löytää metroasemia kuten joka näet tällä väritys sivu. Olet varmasti jo tietää joitakin. Metro on maanalainen juna, joka voi myös mennä ulos ja se menee noin yhdistää kaikki eri vyöhykkeillä suuri kaupunki. Ne ovat yleensä parhaiten kansalaiset voivat siirtyä alueelta toiselle hyvin nestettä ja mukava tapa, varsinkin mennä töihin ja ei tar ...

Lelu Juna
5
5 / 10 - 40 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Erittäin söpö lelu juna tulee meidän värityskuvia junien. Väri tämä mukava veturi verkossa of kids juna, joka saa meidät hymyillen ja iloinen ilme. Oletko koskaan ollut lelu juna? Se on erittäin hauskaa perustaa sen kappaleita ja katsella sitä ajaa ympyrää siinä, kuten todellinen junat. Nyt voit pitää hauskaa väritys tämä piirustus veturin.