ALT DE LA IMAGEN

tavarajuna

Junat värityskuvia

tavarajuna

Tavarajuna

tavarajuna väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä väritys sivu voimme nähdä joitakin rautatie kappaleita vuoristosolan, ja pitkä tavarajuna, joka on raja jyrkänne vuoren jotta liikenteen joitakin tavaroita yhdestä maantieteellisestä paikasta toiseen. Riippuen värit käytät värittää tämä kuva juna, asema, että se on muuttuu, ja se näyttää se on kylmempi, jos käytät hienoja värejä, kuten sininen, vihreä tai violetti tai lämmin aseman jos käytät lämpimät värit, kuten punainen, oranssi tai keltainen. Testaa joitakin värejä ja tutkia, sitten pelata muuttaa aseman tämän piirustus juna, jossa on paljon vaunujen takana veturi, joka on suuri voima vetää hyvin raskaan lastin, vaikka menossa ylämäkeen.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 9612 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 35 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
tavarajuna
Väritys Sivu tavarajuna

Juna, joka näet tässä piirustuksessa on tavarajuna, joka kuljettaa raskasta kuormaa sen vaunuihin. Mutta kuten näette sen näkökohdan, veturi on paljon voimaa ja pystyy vetämällä raskaan vaunuja. Sinun on myös oltava erittäin vahva moottori kiivetä joitakin osia, jotka ovat ylämäkeen, mutta rahti veturit ovat valmiita ominaisuuksia tällaista tehtävää. Vuonna teollisuusalueilla suurissa kaupungeissa on usein olemassa asemia, jotka on tarkoitettu tämän tyyppisiä junia, jotta paremmin tiloja niiden palvelua, erikoislaitteet, riittävästi tilaa, ja niin, että ne eivät häiritse tarpeita matkustajan liikenteen tavanomaisilla radoilla. On hyvin tavallista, että kauppias junassa koostuu lukuisista autoja, ja jokainen niistä painavat useita tonneja, joten se ei ole epätavallista joskus kaksi veturia koukussa peräkkäin vetää loput autoja on enemmän valtaa.Kuljetettavien tavaroiden on hyvin vaihtelevaa, rakennusmateriaaleista, polttoaineet kaikenlaisia ​​mekaanisia osia tai jopa jokapäiväisissä tuotteissa ja yleisesti kulutettua, kuten elintarvike-, tekstiili-tai hygieniaa.

Katsotaanpa maali tavarajuna väritys sivu Pidätkö Junat väritys sivut? Tämä on kuva tavarajuna väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi tavarajuna väritys sivu Junat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten tavarajuna väritys sivu on Suomi ja liittyy Junat. Meidän piirustus tavarajuna on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Junat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus tavarajuna sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Junat eniten maalatut sivut

Tuomas Veturi
5
5 / 10 - 158 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nice Tuomas Veturi väritys sivu, joka on brittiläinen sarja noin rautatie moottori pääosissa Tuomas ja hänen ystävänsä. Tämä piirrossarjan tähden vuonna 1984 ja se perustuu rautateiden sarjan kirjoja. Väri tämä mukava veturi junan värit haluat. Jos haluat, tulostaa Tuomas tyhjäksi ja väri kuvaa väriliiduilla.

Maanalainen
7
7 / 10 - 68 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Joissakin suurissa kaupungeissa voimme löytää metroasemia kuten joka näet tällä väritys sivu. Olet varmasti jo tietää joitakin. Metro on maanalainen juna, joka voi myös mennä ulos ja se menee noin yhdistää kaikki eri vyöhykkeillä suuri kaupunki. Ne ovat yleensä parhaiten kansalaiset voivat siirtyä alueelta toiselle hyvin nestettä ja mukava tapa, varsinkin mennä töihin ja ei tar ...

Lelu Juna
5
5 / 10 - 40 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Erittäin söpö lelu juna tulee meidän värityskuvia junien. Väri tämä mukava veturi verkossa of kids juna, joka saa meidät hymyillen ja iloinen ilme. Oletko koskaan ollut lelu juna? Se on erittäin hauskaa perustaa sen kappaleita ja katsella sitä ajaa ympyrää siinä, kuten todellinen junat. Nyt voit pitää hauskaa väritys tämä piirustus veturin.