ALT DE LA IMAGEN

Vanha Veturi

Junat värityskuvia

Vanha Veturi

Vanha Veturi

Vanha Veturi väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Väritys sivu vanhan veturin. Tämä vanha höyryveturi on hyvin pieni perävaunu, jossa se ​​säilyttää kivihiiltä, ​​joka on polttoainetta, jolla vesihöyryä syntyi valtaan junat. Oppimaan enemmän eri puolilla junien kanssa väritys sivut piirustukset juniin ja vetureihin.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7298 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 8 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Vanha Veturi
Väritys Sivu Vanha Veturi

Väri höyryveturi verkossa, jossa savu tulee ulos sen putken. Ensimmäinen rautatiet olivat toimiva mukaan energiaa tuotetaan vesihöyryä. Ansaita nämä todella korkeita lämpötiloja, insinöörit poltettu hiilen veturi.

Katsotaanpa maali Vanha Veturi väritys sivu Pidätkö Junat väritys sivut? Tämä on kuva Vanha Veturi väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Vanha Veturi väritys sivu Junat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Vanha Veturi väritys sivu on Suomi ja liittyy Junat. Meidän piirustus Vanha Veturi on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Junat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Vanha Veturi sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Junat eniten maalatut sivut

Tuomas Veturi
5
5 / 10 - 158 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nice Tuomas Veturi väritys sivu, joka on brittiläinen sarja noin rautatie moottori pääosissa Tuomas ja hänen ystävänsä. Tämä piirrossarjan tähden vuonna 1984 ja se perustuu rautateiden sarjan kirjoja. Väri tämä mukava veturi junan värit haluat. Jos haluat, tulostaa Tuomas tyhjäksi ja väri kuvaa väriliiduilla.

Maanalainen
7
7 / 10 - 68 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Joissakin suurissa kaupungeissa voimme löytää metroasemia kuten joka näet tällä väritys sivu. Olet varmasti jo tietää joitakin. Metro on maanalainen juna, joka voi myös mennä ulos ja se menee noin yhdistää kaikki eri vyöhykkeillä suuri kaupunki. Ne ovat yleensä parhaiten kansalaiset voivat siirtyä alueelta toiselle hyvin nestettä ja mukava tapa, varsinkin mennä töihin ja ei tar ...

Lelu Juna
5
5 / 10 - 40 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Erittäin söpö lelu juna tulee meidän värityskuvia junien. Väri tämä mukava veturi verkossa of kids juna, joka saa meidät hymyillen ja iloinen ilme. Oletko koskaan ollut lelu juna? Se on erittäin hauskaa perustaa sen kappaleita ja katsella sitä ajaa ympyrää siinä, kuten todellinen junat. Nyt voit pitää hauskaa väritys tämä piirustus veturin.