ALT DE LA IMAGEN

Kuorma-Auto

Kuorma-autot värityskuvia

Kuorma-Auto

Kuorma-Auto

Kuorma-Auto väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos kuten useimmat lapset, rakastakaa tekin kuorma, sitten tämä piirustus kuorma perävaunu, joka tunnetaan myös yksinkertaisesti perävaunut, voit pitää hauskaa antaa väriä tähän valtava ajoneuvon. Kuten näette, voit väri verkossa ohjaamossa kuorma kuin haluat eniten, ja voit myös valita väri, joka haluat antaa perävaunu, jossa on paljon erilaisia ​​mahdollisia yhdistelmiä. Jos haluat maalata paperille, tulosta sitten tämä piirustus kuorma ja väri se käyttämällä värikynät. Tiedätkö ketään, joka tykkää myös kuorma? Sitten voit antaa hänelle piirroksen, kun olet valmis! Hauskaa tämän väritys piirustus valtava perävaunun kuin tämä yksi.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 15643 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 111 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Kuorma-Auto
Väritys Sivu Kuorma-Auto

Traktori jollainen tässä väritys piirustus, joita kutsutaan myös perävaunuja, ovat suuria ajoneuvoja perävaunun kanssa, joita käytetään kuljettamaan kaikenlaisia ​​lastien pitkiäkin matkoja. Paljon asioita kytketty perävaunu voidaan ohjata ohjaamosta kuorma, kuten tapauksessa varoitusvalot tai jarrut, koska nämä perävaunut yleensä useita pyöräparia (joskus ne voivat jopa 8 pyörää) ja on pystyttävä jarruttamaan helposti ja turvallisesti kuljettajan ja loput kuljettajat, jotka jakavat saman tien. Myös muut kuorma-autot, jotka ovat enemmän kuin yksi perävaunu koukussa keskenään muodostaen mitä kutsutaan perävaunuyhdistelmä, ja ovat eräänlainen kuorma jotka on lisätty vaikeuksia ajettaessa niitä, koska sinun täytyy tietää, miten hallita perävaunujen ovat koukussa suoraan ohjaamosta. Toinen piirre asia kuorma on, että ne siepata suurempi määrä pyöriä kuin normaali määrä muihin ajoneuvoihin, koska ne on kuljetettava erittäin raskas lastien ja tarvitsevat enemmän pitoa tiellä ja vetovoiman. Rekisterikilven kuorma asennetaan aina lopussa perävaunun, niin että se on aina näkyvissä.

Katsotaanpa maali Kuorma-Auto väritys sivu Pidätkö Kuorma-autot väritys sivut? Tämä on kuva Kuorma-Auto väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Kuorma-Auto väritys sivu Kuorma-autot. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Kuorma-Auto väritys sivu on Suomi ja liittyy Kuorma-autot. Meidän piirustus Kuorma-Auto on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Kuorma-autot että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Kuorma-Auto sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Kuorma-autot eniten maalatut sivut

Monster Truck
6
6 / 10 - 87 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Sinulla on nyt saatavilla tämä väritys sivu monsteri suorittaa monimutkainen temppu hypätä. Monsteri on muutettu kuorma joidenkin jättiläinen pyörät ja erittäin korkea jousitus, ja he tekevät auto näyttää kuin kilpa-, hyppy ja vaarallisia tehtäviä.

Jäteauto
7
7 / 10 - 37 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä jäteauto on valmis värillinen. Voit valita värejä, jotka haluat värittää verkossa tällä jätteiden keräys kuorma. Nämä autot ovat erittäin tärkeitä, koska he pitävät meidän katujen puhdistamista. Mutta että meidän pitäisi heittää kaikki jätteet jäteastioita, ei maaperän kerroksessa kadun, että kadut ovat kaikkien.

Amerikan Kuorma
8
8 / 10 - 45 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Amerikkalainen autot ovat kaikkein kuuluisin maailmassa kokonsa, tässä on kuva jättiläinen kuorma. Onko ohjaamossa Amerikan kuorma. Koska Yhdysvallat on yksi suurimmista maista maailmassa, kuorma kuljettaa tavarat ovat riittävän suuria kuljettamaan materiaaleja niin pitkälle ja että ei ole liian kallista.