ALT DE LA IMAGEN

Kiinalainen lohikäärme

Lohikäärmeet värityskuvia

Kiinalainen lohikäärme

Kiinalainen lohikäärme

Kiinalainen lohikäärme väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä kiinalainen lohikäärme tulee lentäen kohti meidän värityskuvia lohikäärmeitä. Kiinalainen lohikäärme on legendaarinen ja myyttinen olento kiinalaisen perinteen, ja se on tehty hummerin silmät, hirvi sarvet, härkä kuono koiran nenä, leijonan harja, monni viikset, kalansuomuineen, käärme hännän ja kotkan kynnet. Värittämistä Kiinalainen lohikäärme verkossa ja katsella tarkasti kaikissa sen eri osia.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6687 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 8 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Kiinalainen lohikäärme
Väritys Sivu Kiinalainen lohikäärme

Väritys sivu Kiinalainen lohikäärme, hyvin tyypillistä vuonna poppeli itämaisia ​​kulttuureja. Kiinalaisessa mytologiassa, ne ovat erittäin arvostettu esi olentoja, ja ne ovat myös hyvin tunnistettavissa kuvakkeet heidän kulttuurissaan.

Katsotaanpa maali Kiinalainen lohikäärme väritys sivu Pidätkö Lohikäärmeet väritys sivut? Tämä on kuva Kiinalainen lohikäärme väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Kiinalainen lohikäärme väritys sivu Lohikäärmeet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Kiinalainen lohikäärme väritys sivu on Suomi ja liittyy Lohikäärmeet. Meidän piirustus Kiinalainen lohikäärme on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Lohikäärmeet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Kiinalainen lohikäärme sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Lohikäärmeet eniten maalatut sivut

Pieni Lohikäärme
6
6 / 10 - 46 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Lohikäärmeet ovat mytologisia eläimiä, jotka kuoriutuvat munista ja ovat jättiläinen matelijat. Tässä piirustuksessa lapsille on pieni lohikäärme, vauva joka on jo siipensä ja sarvet. Lohikäärmeet voi lentää ja tämä pieni lohikäärme on suuret siivet lentää milloin ja ampua tulta.

Lohikäärme Lentävä
5
5 / 10 - 60 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väri tämä lentävät lohikäärmeen väritys, että haluat. Voit väritellä pohjaväri ja antaa yksityiskohtia kuten pilkkuja, raitoja tai jotain, joka tulee mieleen. Tämä tulinen lohikäärme lentää taivaan sen siivet auki. Väritys fantastinen lohikäärme, jonka voit värittää verkossa ilman lataamista tai asentamista mitään tiedostoja.

Aikuinen Lohikäärme
6
6 / 10 - 35 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kauhea lohikäärme katettu tulella. Kun lohikäärmeet ovat syntyneet ovat kuin pieniä dinosauruksia, koska ne ovat matelijoita, mutta tässä on aikuinen lohikäärme palo on katettu. Lohikäärmeet ovat mytologisia eläimet voi ampua tulta suustaan ​​ja palo ei satuttanut niitä monia legendoja syötetään tuhkasta, joten polttaa maanviljelijät kentät ja tuhota kaupunkeja.