ALT DE LA IMAGEN

Lennolle Merirosvo

Merirosvot värityskuvia

Lennolle Merirosvo

Lennolle Merirosvo

Lennolle Merirosvo väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Merirosvot olivat miehiä ja naisia, jotka olivat mukana varastaa aluksia, jotka olivat merellä. Keinottelija etsivät alukset kuljettavat aarteita Amerikasta Espanjaan ja pysäytetylle alusten varastaa ne sitten piilotti aarteita luolissa ja autiomaassa saaret. Tässä näemme merirosvo hyppää yhden veneen toiselle varastaa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7196 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 3.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 23 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Lennolle Merirosvo
Väritys Sivu Lennolle Merirosvo

Merirosvot olivat meri rosvoja, jotka ottivat muita veneitä lähestyä, varastaa aarteita tavaroiden he kantoivat. Merirosvot lähestyi laivan muille aluksille ja hyppäsi hyökätä merimiehet ja varastaa aarteita kultaa, hopeaa ja jalokiviä, jotka kuljetetaan Euroopan maissa.

Katsotaanpa maali Lennolle Merirosvo väritys sivu Pidätkö Merirosvot väritys sivut? Tämä on kuva Lennolle Merirosvo väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Lennolle Merirosvo väritys sivu Merirosvot. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Lennolle Merirosvo väritys sivu on Suomi ja liittyy Merirosvot. Meidän piirustus Lennolle Merirosvo on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Merirosvot että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Lennolle Merirosvo sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Merirosvot eniten maalatut sivut

Aarrekartan
6
6 / 10 - 301 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Uskalla liittyä meihin uusi seikkailu tällä aarrekartan, joka johdattaa valtava merirosvoaarteen? Haluatko pelata merirosvot? Voit pukea laittamalla huivi päähäsi. Mutta jokainen merirosvo tarvitsee kartan löytää paikka, jossa hän hautasi aarteen. Voit tulostaa tämän aarrekartan värittää sen paperille ja leikkaa irti. Sitten voit piilottaa kotona jotain, joka on aarre, ja jos käytt ...

Kapteeni Merirosvo
5
5 / 10 - 12 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Merirosvot siirtyä laivojen ja merirosvo alus tarvitsee kapteeni. Kapteenit merirosvo alukset on oltava kätensä leikattiin ja on koukku sijasta käsissä, toisella kädellä kantaa miekkaa että hänellä oli tapana hyökätä ja puolustaa. Merirosvot ovat varkaita ja meret, mutta olemme saaneet niin sympaattinen luvut historiassa.

Merirosvo Papukaija
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä merirosvo papukaija todella näyttää todellinen merirosvo!Papukaija, että voit väri tässä piirustuksessa on aggressiivisempi ja kovaa asennetta kuin monet pelkurimainen merirosvot. Myös, kuten näette, se on pukeutunut tyypillinen merirosvo vaatteet, jossa kapteeni hattu, huivi päälaelleen, erittäin raidallinen merirosvo tyylinen paita ja ase. Tämä merirosvo papukaija on jopa pu ...