ALT DE LA IMAGEN

Minions

Väritys mallit Minions

Minions Värityskuvia

Minions väritys sivut voit maalata värit ja hauskaa joka päivä sivuiltamme värin antaminen mustavalkoisia kuvia. Online-vapaa-ajan ja viihteen alueella.

Minions väritys Kuvat

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltava Minions väritys sivu

Juoksupoika kanssa Bazooka väritys sivu

Juoksupoika kanssa Bazooka väritys sivu

Väri tämä Minion lasit kantaen kädessään Bazooka. Kätyrinsä ovat keltaisia, mutta voit maalata sen värin haluat. Anna mielikuvituksen ja värit tämä Maalaus kätyreitä. Tämä minion on kasvot huono aikomuksia, kukaan ei tiedä, mitä menee läpi mielesi, mutta varmasti aikovat tehdä jotain sinko sinulla on käsissäsi. Älkää erehty ... Lue lisää

Minions Väritys online maali

Minions värityskuvia

Uusi Minions

Minions

Väritys ilmaiseksi Suomen noin Minions ja niihin liittyvät Minions ovat olentoja, joiden elämäntehtävä on auttaa pahan maailman. Ne ovat hauskoja keltaisia ​​hahmoja, jotka käyttävät kuten ihmisillä. Ensin näkyvät auttajia pahan Gru vuonna Despicable Me. Ne ovat merkkejä koomikko tehdä hauskoja tarinoita vakavampi tontteja. He ovat pyöristetty muoto kaksi silmää. He pukeutuvat kuten ihmiset ja on nimien Englanti tai Kevin Stuart. Kätyrinsä aina ollut ja heidän työnsä on ollut auttaa suuri paha historian kuin Dracula tai Tyrannosaurus Rex. Mutta ne ovat kömpelöitä ja aina päätyä katastrofiin. Ne ovat erittäin hauska ja hauska niin he ovat lopettaneet ottaa oma elokuva ja täyden valikoiman leluja hänen kuva.

Minions Väritys maalata värikkäitä kuvia internetissä ilmaiseksi. Tulostettava kuvia Minions. Minions on animaatioelokuva. Se on spin-off elokuvan Despicable Me Despicable Me 2 ja perustuu kätyrinsä pahan Gru avustajien. He ovat olleet olemassa vuodesta aikojen alusta, kun kehitys yksisoluisia organismeja, jotka on vain yksi tarkoitus: palvella halveksittavimmista roisto tarinan aina.. Täällä on musta ja valkoinen kuvia linjan Minions maalata ja väri Suomi ilman ladata mitään tai asentaa mitään tietokoneellesi. Uusi piirustukset Minions! ja paras lasten piirustuksia. Väritys sivua Minions, että voit maalata tietokoneesta tai tulostaa ne ja väriä ne käsin. Voit myös ladata tietokoneeseen kuvan tulostaa ja värittää koko ajan, että haluat.