ALT DE LA IMAGEN

Juoksupoika kanssa Bazooka

Minions värityskuvia

Juoksupoika kanssa Bazooka

Juoksupoika kanssa Bazooka

Juoksupoika kanssa Bazooka väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Väri tämä Minion lasit kantaen kädessään Bazooka. Kätyrinsä ovat keltaisia, mutta voit maalata sen värin haluat. Anna mielikuvituksen ja värit tämä Maalaus kätyreitä. Tämä minion on kasvot huono aikomuksia, kukaan ei tiedä, mitä menee läpi mielesi, mutta varmasti aikovat tehdä jotain sinko sinulla on käsissäsi. Älkää erehtykö väritys se tai hänet sen kauhea kosto tehtiin.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 5075 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 3 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Juoksupoika kanssa Bazooka
Väritys Sivu Juoksupoika kanssa Bazooka

Väritys viihdyttää lapsia ja kannustaa heidän mielikuvitustaan. Sivuillamme voit väri tietokoneen, tai tulostaa valkoinen piirustukset että lapset voivat värittää missä tahansa.

Katsotaanpa maali Juoksupoika kanssa Bazooka väritys sivu Pidätkö Minions väritys sivut? Tämä on kuva Juoksupoika kanssa Bazooka väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Juoksupoika kanssa Bazooka väritys sivu Minions. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Juoksupoika kanssa Bazooka väritys sivu on Suomi ja liittyy Minions. Meidän piirustus Juoksupoika kanssa Bazooka on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Minions että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Juoksupoika kanssa Bazooka sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Minions eniten maalatut sivut

Hauska Minion
8
8 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Minion musta ja valkoinen väritys. Muista, iho on aina keltainen. Tuo pari denim haalarit, ja kantavat usein kaikki. Hänellä on silmälasit ja jotkut hiukset hänen päänsä. Yksinkertainen muotoilu muutamia värejä yksi suosituimmista ja rakastettu lasten merkkiä.

Kolme Minions
2
2 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kolme ystävällinen Minions yhdessä tätä kuvaa niin, että voit maalata värejä. Yksi Minion on pukeutunut tyttö, muut on nostamassa tyhmä kasvot taas toinen hyppyjä. Nämä sarjakuvahahmoja ovat hauskoja ja ovat aina tekemässä jotain typerää. Tässä näemme kolme kuuluisaa Minions pelissä.

Hännystelijät muki
10
10 / 10 - 1 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Minion yrittää tehdä jättiläinen cup taas toinen yrittää pelastaa hänet. Minions ovat aina tehdä hulluja ja hauskoja asioita. Tässä näemme niin sympaattinen juoksupoika yrittää tehdä jättiläinen muki kahvia. Minion kiinnitetty toinen putoamisen estämiseksi kuppiin. Hauska kohtaus näistä sarjakuvahahmojen että aina seikkailuja.