ALT DE LA IMAGEN

Clawd Wolf

Monster High värityskuvia

Clawd Wolf

Clawd Wolf

Clawd Wolf väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Clawd on ihmissusi, on vanhin mies Monster High-sarjan, ihmissudet eivät ole kuolemattomia, mutta he voivat elää yli 400 vuotta. Clawd on yksi vanhempi veljet Clawdeen ja Howleen ja on paljon ystäviä, mutta ei parempi ystävä, koska hän näkee Draculaura paras ystävä. Clawd maskotti on bulldoggi nimeltä Rockseena ja myös irvikuva on hänen numero yksi fani.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8809 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 25 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Clawd Wolf
Väritys Sivu Clawd Wolf

Clawd on erittäin ystävällinen, vaikka eivät parhaita ystäviä, koska johtaja ei ole parempaa kaveria mutta Draculaura olisi tullut yksi hänen parhaita ystäviä. Perhe: veli Clawd on Clawdeen ja Howdeen. Clawd on jälkeläinen ihmissusi. Monster High on sarja, jossa hahmot ovat ihmisen näköinen, mutta ovat inspiroineet hirviö elokuvia ja kauhua fiktiota.

Katsotaanpa maali Clawd Wolf väritys sivu Pidätkö Monster High väritys sivut? Tämä on kuva Clawd Wolf väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Clawd Wolf väritys sivu Monster High. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Clawd Wolf väritys sivu on Suomi ja liittyy Monster High. Meidän piirustus Clawd Wolf on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Monster High että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Clawd Wolf sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Monster High eniten maalatut sivut

Clawdeen Wolf
6
6 / 10 - 275 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Clawdeen Wolf on yksi merkkien sarjassa Monster High nukkeja. Clawdeen Wolf on ihmissusi, tytär Ihmissusi, Clawd on kaksi veljeä ja howleen. Hän on rakastaja muotia ja trendejä. Maskotti on kissa nimeltä Clawdeen Crescent. Clawdeen on paras ystävä Draculaura ja Frankie, myös ystävä Lagoona Blue ja Ghoulia huikkaa.

Draculaura
6
6 / 10 - 262 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys Draculaura verkossa, vampyyri tyttö sarjakuva sarja Monster High. Alunperin Monster High nukke linja oli puoli tyttöjä, puoli hirviö, mutta vaatteet ja asusteet viimeistään muodista. Draculaura on oma tyyli ja rakastaa vaaleanpunainen. Hänen parhaita ystäviä, Clawdeen Wolf ja Frankie Stein, mene hänen kanssaan kaikkialle. Väri verkossa Draculaura ja ystävät!

Venus McFlytrap
7
7 / 10 - 258 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Venus McFlytrap on yksi merkkiä saagan Monster High hirviö nuorilla. Venus on tytär Plant Monster, joten se vain syö makeaa vettä ja auringonvaloa. Se on ympäristön puolestapuhuja. Onko lemmikki nimeltä Yum Yum, lihansyöjä kasvi. Hänellä musta hame ja saappaat fuksia vihreä pitsi ja pinkki leikata, mikä on väri hiukset.