ALT DE LA IMAGEN

Cleo de Nile

Monster High värityskuvia

Cleo de Nile

Cleo de Nile

Cleo de Nile väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Cleo de Nile on tytär muumio. Se on yli 5000 vuotta. Cleo de Nile on 3 vuotta vanhempi sisar Nefera de Nile kanssa elämään isänsä. Se on erittäin suosittu tyttö koulussa, on joukkueen johtaja pelottavaa (cheerleaderit) ja Deuce Gorgon tyttöystävä, yksi joukkueen pelaajia. Hän haluaa tulla kohdelluksi kuin prinsessa kaikille.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 12403 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 108 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Cleo de Nile
Väritys Sivu Cleo de Nile

Cleo de Nile on yksi päähenkilöt sarjan Monster High. Cleo de Nile on kiltti ja asianomaisten kanssa kyky rakastaa syvästi hänen ystävänsä, vaikka kaikki on asenne vaikeaa. Se on huono suhde hänen sisarensa, joka on aina kilpailee.

Katsotaanpa maali Cleo de Nile väritys sivu Pidätkö Monster High väritys sivut? Tämä on kuva Cleo de Nile väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Cleo de Nile väritys sivu Monster High. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Cleo de Nile väritys sivu on Suomi ja liittyy Monster High. Meidän piirustus Cleo de Nile on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Monster High että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Cleo de Nile sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Monster High eniten maalatut sivut

Clawdeen Wolf
6
6 / 10 - 275 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Clawdeen Wolf on yksi merkkien sarjassa Monster High nukkeja. Clawdeen Wolf on ihmissusi, tytär Ihmissusi, Clawd on kaksi veljeä ja howleen. Hän on rakastaja muotia ja trendejä. Maskotti on kissa nimeltä Clawdeen Crescent. Clawdeen on paras ystävä Draculaura ja Frankie, myös ystävä Lagoona Blue ja Ghoulia huikkaa.

Draculaura
6
6 / 10 - 262 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys Draculaura verkossa, vampyyri tyttö sarjakuva sarja Monster High. Alunperin Monster High nukke linja oli puoli tyttöjä, puoli hirviö, mutta vaatteet ja asusteet viimeistään muodista. Draculaura on oma tyyli ja rakastaa vaaleanpunainen. Hänen parhaita ystäviä, Clawdeen Wolf ja Frankie Stein, mene hänen kanssaan kaikkialle. Väri verkossa Draculaura ja ystävät!

Venus McFlytrap
7
7 / 10 - 258 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Venus McFlytrap on yksi merkkiä saagan Monster High hirviö nuorilla. Venus on tytär Plant Monster, joten se vain syö makeaa vettä ja auringonvaloa. Se on ympäristön puolestapuhuja. Onko lemmikki nimeltä Yum Yum, lihansyöjä kasvi. Hänellä musta hame ja saappaat fuksia vihreä pitsi ja pinkki leikata, mikä on väri hiukset.