ALT DE LA IMAGEN

Deuce Gorgon

Monster High värityskuvia

Deuce Gorgon

Deuce Gorgon

Deuce Gorgon väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Deuce Gorgon on yksi päähenkilöt Monster High. Deuce on jälkeläinen Medusa ja on 16-vuotias, lemmikkisi on kaksisuuntaisen rotta nimeltään Perseus ja voi kääntyä ihmisiä kivi silmät tilapäisesti, joten silmälaseja, jotta ei tapahdu vahingossa. Ylimpänä pään on joukko käärmeitä muodostaen harjun.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 10145 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 37 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Deuce Gorgon
Väritys Sivu Deuce Gorgon

Deuce on suosittu kaveri Palmerston High Schoolista, koulun Saga Monster High. Deuce Gorgon on muotia rakastaja yli 300 paria silmälaseja.

Katsotaanpa maali Deuce Gorgon väritys sivu Pidätkö Monster High väritys sivut? Tämä on kuva Deuce Gorgon väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Deuce Gorgon väritys sivu Monster High. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Deuce Gorgon väritys sivu on Suomi ja liittyy Monster High. Meidän piirustus Deuce Gorgon on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Monster High että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Deuce Gorgon sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Monster High eniten maalatut sivut

Clawdeen Wolf
6
6 / 10 - 275 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Clawdeen Wolf on yksi merkkien sarjassa Monster High nukkeja. Clawdeen Wolf on ihmissusi, tytär Ihmissusi, Clawd on kaksi veljeä ja howleen. Hän on rakastaja muotia ja trendejä. Maskotti on kissa nimeltä Clawdeen Crescent. Clawdeen on paras ystävä Draculaura ja Frankie, myös ystävä Lagoona Blue ja Ghoulia huikkaa.

Draculaura
6
6 / 10 - 262 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys Draculaura verkossa, vampyyri tyttö sarjakuva sarja Monster High. Alunperin Monster High nukke linja oli puoli tyttöjä, puoli hirviö, mutta vaatteet ja asusteet viimeistään muodista. Draculaura on oma tyyli ja rakastaa vaaleanpunainen. Hänen parhaita ystäviä, Clawdeen Wolf ja Frankie Stein, mene hänen kanssaan kaikkialle. Väri verkossa Draculaura ja ystävät!

Venus McFlytrap
7
7 / 10 - 258 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Venus McFlytrap on yksi merkkiä saagan Monster High hirviö nuorilla. Venus on tytär Plant Monster, joten se vain syö makeaa vettä ja auringonvaloa. Se on ympäristön puolestapuhuja. Onko lemmikki nimeltä Yum Yum, lihansyöjä kasvi. Hänellä musta hame ja saappaat fuksia vihreä pitsi ja pinkki leikata, mikä on väri hiukset.