ALT DE LA IMAGEN

Holt Hyde

Monster High värityskuvia

Holt Hyde

Holt Hyde

Holt Hyde väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Holt Hyde on poika Mr. Hyde, on erittäin komea ja kuuma, on yksi päähenkilöt Monster High mies, doll kokoelma "hirviömäistä". Se on suhde Frankie Stein. Holt Hyde hänen isänsä tulee tietyissä olosuhteissa, tässä tapauksessa tulee Jackson Jekyll poistuessaan puolue.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7927 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 26 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Holt Hyde
Väritys Sivu Holt Hyde

Holt Hyde mitä hän rakastaa eniten maailmassa on musiikkia, urheilua ja muotia. Se voi tulla Jackson Jekyll tahansa. Holt Hyde on osapuolena eläin ja tulee kun musiikin tai osapuolille.

Katsotaanpa maali Holt Hyde väritys sivu Pidätkö Monster High väritys sivut? Tämä on kuva Holt Hyde väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Holt Hyde väritys sivu Monster High. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Holt Hyde väritys sivu on Suomi ja liittyy Monster High. Meidän piirustus Holt Hyde on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Monster High että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Holt Hyde sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Monster High eniten maalatut sivut

Clawdeen Wolf
6
6 / 10 - 275 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Clawdeen Wolf on yksi merkkien sarjassa Monster High nukkeja. Clawdeen Wolf on ihmissusi, tytär Ihmissusi, Clawd on kaksi veljeä ja howleen. Hän on rakastaja muotia ja trendejä. Maskotti on kissa nimeltä Clawdeen Crescent. Clawdeen on paras ystävä Draculaura ja Frankie, myös ystävä Lagoona Blue ja Ghoulia huikkaa.

Draculaura
6
6 / 10 - 262 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys Draculaura verkossa, vampyyri tyttö sarjakuva sarja Monster High. Alunperin Monster High nukke linja oli puoli tyttöjä, puoli hirviö, mutta vaatteet ja asusteet viimeistään muodista. Draculaura on oma tyyli ja rakastaa vaaleanpunainen. Hänen parhaita ystäviä, Clawdeen Wolf ja Frankie Stein, mene hänen kanssaan kaikkialle. Väri verkossa Draculaura ja ystävät!

Venus McFlytrap
7
7 / 10 - 258 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Venus McFlytrap on yksi merkkiä saagan Monster High hirviö nuorilla. Venus on tytär Plant Monster, joten se vain syö makeaa vettä ja auringonvaloa. Se on ympäristön puolestapuhuja. Onko lemmikki nimeltä Yum Yum, lihansyöjä kasvi. Hänellä musta hame ja saappaat fuksia vihreä pitsi ja pinkki leikata, mikä on väri hiukset.