ALT DE LA IMAGEN

Lagoona Blue

Monster High värityskuvia

Lagoona Blue

Lagoona Blue

Lagoona Blue väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Lagoona Blue on merihirviö, kuten hänen isänsä, eikä sireenin kuin miltä se näyttää. Lagoona Blue on ystävällinen, kiltti, vilpitön, luottavainen ja huolehtiva. Lagoona Blue on tähti sarjan Monster High. Hirviö nuorilla on sekä kokoelma nukkeja kuin sarjakuva sarja.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 9535 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 60 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Lagoona Blue
Väritys Sivu Lagoona Blue

Lagoona Blue on hahmo sarjassa Monster High. Onko lemmikki, pinkki piraija nimeltään Neptuna. Lagoona Blue kuluu vaaleanpunainen kukka hiuksissaan, sininen hattu, jossa on kaksi evät ja suomut, hilseilevä vaaleanpunainen paita ja musta myös. Pidä aina mukanasi kynnet maalattu vaaleanpunainen.

Katsotaanpa maali Lagoona Blue väritys sivu Pidätkö Monster High väritys sivut? Tämä on kuva Lagoona Blue väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Lagoona Blue väritys sivu Monster High. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Lagoona Blue väritys sivu on Suomi ja liittyy Monster High. Meidän piirustus Lagoona Blue on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Monster High että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Lagoona Blue sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Monster High eniten maalatut sivut

Clawdeen Wolf
6
6 / 10 - 275 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Clawdeen Wolf on yksi merkkien sarjassa Monster High nukkeja. Clawdeen Wolf on ihmissusi, tytär Ihmissusi, Clawd on kaksi veljeä ja howleen. Hän on rakastaja muotia ja trendejä. Maskotti on kissa nimeltä Clawdeen Crescent. Clawdeen on paras ystävä Draculaura ja Frankie, myös ystävä Lagoona Blue ja Ghoulia huikkaa.

Draculaura
6
6 / 10 - 262 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys Draculaura verkossa, vampyyri tyttö sarjakuva sarja Monster High. Alunperin Monster High nukke linja oli puoli tyttöjä, puoli hirviö, mutta vaatteet ja asusteet viimeistään muodista. Draculaura on oma tyyli ja rakastaa vaaleanpunainen. Hänen parhaita ystäviä, Clawdeen Wolf ja Frankie Stein, mene hänen kanssaan kaikkialle. Väri verkossa Draculaura ja ystävät!

Venus McFlytrap
7
7 / 10 - 258 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Venus McFlytrap on yksi merkkiä saagan Monster High hirviö nuorilla. Venus on tytär Plant Monster, joten se vain syö makeaa vettä ja auringonvaloa. Se on ympäristön puolestapuhuja. Onko lemmikki nimeltä Yum Yum, lihansyöjä kasvi. Hänellä musta hame ja saappaat fuksia vihreä pitsi ja pinkki leikata, mikä on väri hiukset.