ALT DE LA IMAGEN

Venus McFlytrap

Monster High värityskuvia

Venus McFlytrap

Venus McFlytrap

Venus McFlytrap väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Venus McFlytrap on yksi merkkiä saagan Monster High hirviö nuorilla. Venus on tytär Plant Monster, joten se vain syö makeaa vettä ja auringonvaloa. Se on ympäristön puolestapuhuja. Onko lemmikki nimeltä Yum Yum, lihansyöjä kasvi. Hänellä musta hame ja saappaat fuksia vihreä pitsi ja pinkki leikata, mikä on väri hiukset.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 16134 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 258 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Venus McFlytrap
Väritys Sivu Venus McFlytrap

Venus McFlytrap on 15 ja hänen suosikki värit ovat vihreä ja vaaleanpunainen. Hänen parhaat ystävänsä ovat Lagoona Blue ja Rochelle Goyle. Venus McFlytrap vie jalat ja kädet ja saappaat rulla tehtailla on hampaat.

Katsotaanpa maali Venus McFlytrap väritys sivu Pidätkö Monster High väritys sivut? Tämä on kuva Venus McFlytrap väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Venus McFlytrap väritys sivu Monster High. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Venus McFlytrap väritys sivu on Suomi ja liittyy Monster High. Meidän piirustus Venus McFlytrap on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Monster High että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Venus McFlytrap sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Monster High eniten maalatut sivut

Clawdeen Wolf
6
6 / 10 - 275 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Clawdeen Wolf on yksi merkkien sarjassa Monster High nukkeja. Clawdeen Wolf on ihmissusi, tytär Ihmissusi, Clawd on kaksi veljeä ja howleen. Hän on rakastaja muotia ja trendejä. Maskotti on kissa nimeltä Clawdeen Crescent. Clawdeen on paras ystävä Draculaura ja Frankie, myös ystävä Lagoona Blue ja Ghoulia huikkaa.

Draculaura
6
6 / 10 - 262 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys Draculaura verkossa, vampyyri tyttö sarjakuva sarja Monster High. Alunperin Monster High nukke linja oli puoli tyttöjä, puoli hirviö, mutta vaatteet ja asusteet viimeistään muodista. Draculaura on oma tyyli ja rakastaa vaaleanpunainen. Hänen parhaita ystäviä, Clawdeen Wolf ja Frankie Stein, mene hänen kanssaan kaikkialle. Väri verkossa Draculaura ja ystävät!

Frankie Stein
7
7 / 10 - 169 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Frankie Stein verkossa väritys, hän on yksi päähenkilöt animaatiosarja Monster High. Frankie on tytär Frankenstein, ja hän on yksi muodikasta hirviöt olet koskaan nähnyt. Frankie on hyvin moderni ja on aina pukeutunut viimeisimmän muodin, joiden ainutlaatuinen tyyli. Frankie on tarpeeksi luonnetta, ja joskus saumat pistettä hypätä, jos hän ei ole varovainen.