ALT DE LA IMAGEN

Vespa

Moottoripyörät värityskuvia

Vespa

Vespa

Vespa väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Moottoripyörä, joka näkyy piirustuksessa on tunnettu Vespa, linja skootteri tyyppi mopoja, joka oli valmistettu ensimmäisen kerran Italiassa, kaupungin Pontedera Toscanassa. Toki olet nähnyt monta polkupyörää kuin tämä yksi kaduilla kaupunkisi, koska ne ovat hyvin kuuluisa, ja kuten ehkä jo tietää, ne ovat saatavilla eri värejä, joten valitse väri, joka pidät eniten ja väri skootteri pyörä verkossa luoda mukava kuva. Jos haluat, voit myös ladata tulostuksen kuvan ja piirtää sen paperille. Näin voit käyttää maaleja, merkkejä tai mitä sinulla on kotona maalata tämä kuva klassikko skootteri, moottoripyörä valmistaa Piaggio vuonna 1946.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 10611 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 57 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Vespa
Väritys Sivu Vespa

Vespa, alkuperäinen moottoripyörän Rinaldo Piaggio, on mopo, joka on täydellinen kiertää takkuinen kaupungin kaduilla. Tämä linja skootterit kehitetty uusi taloudellinen ja erittäin helppokäyttöinen ajoneuvon käsite kaupunkiliikenteeseen, joka tarjoaa ratkaisuja merkittäviin liikenteen ongelmia, että suuremmat kaupungit joutuvat kohtaamaan päivittäin, jolloin vältetään suurten kaupunkien pidätykset. Lisäksi alkuperäinen Vespa oli muita myöhemmin johdannainen malleja kuten Vespa Ape malli, joka oli auto, joka oli kolme pyörää, pieni ohjaamo ja iso taka runko, joskus muotoinen kori ja muut muotoinen laatikko, joka käytettiin pienille kaupallisille kuljetuksille. Toinen malli tunnetaan oli Vespa 400, erittäin kompakti auto hyvin pienikokoisia, joka mahdollisti liikkuu tietty mukavuus ympäri kaupunkia, mutta puuttui ohjattavuus moottoripyörät, tietenkin. Tänään he silti valmistaa uusia malleja näistä suosittuja moottoripyörien moderneja versioita kuten kuten viime Vespa GTS 300 Super Sport, joka säilyttää alkuperäisen olemuksen moottoripyörän mutta näyttää paljon paremmin nykyaikana, vaikka on huomattava, että se on fuusio tyyli tänään retro tai vintage vaikutteita.

Katsotaanpa maali Vespa väritys sivu Pidätkö Moottoripyörät väritys sivut? Tämä on kuva Vespa väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Vespa väritys sivu Moottoripyörät. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Vespa väritys sivu on Suomi ja liittyy Moottoripyörät. Meidän piirustus Vespa on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Moottoripyörät että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Vespa sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Moottoripyörät eniten maalatut sivut

Motocross Moottoripyörä
6
6 / 10 - 70 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Motocross moottoripyörä ovat erityisen polkupyörää, joiden avulla rotuja ja retkiä maaseudulle. Motocross moottoripyörä mahdollistaa rajan esteitä luonnon kuin jokien tai vuorille. Nämä ajoneuvot ovat erittäin vakaat ja kestävät äärimmäisissä olosuhteissa. Moottoripyörien käytetään kilpa-ja rallit luonnossa.

Moto GP
6
6 / 10 - 27 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys sivu kilpa moottoripyörän, joka tunnetaan myös Moto GP. Jos sinulla on hauskaa leikkii moottoripyörien ja pidät katsomassa kilpailuista televisiossa, voit nyt värittää oman piirustus kilpapyörä. Moto GP on korkein maailmassa moottoripyöräily luokka, ja täyttää kaikki urheilijoiden tässä lajissa ympäri maailmaa.

Motocross
7
7 / 10 - 26 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Piirustus täynnä adrenaliinia suuresta motocross kilpa! Tämä ratsastaja tekee suuren harppauksen kaikki valta, että hänen maastoajo voi antaa hänelle. Nyt sinulla on mahdollisuus luoda suunnittelu tämän urheilijan laitteiden sekä väri elin moottoripyörän kuin haluat. Motocross on urheilulaji kilpailu, joka kuuluu moottoripyöräilyyn. Kaikille niille, jotka nauttivat näistä mutaa ki ...